Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SC91

Ciąża?

Polecane posty

Gość SC91

Witajcie, wiem temat wałkowany milion razy.... Od 6 dni spóźnia mi się okres, staramy się z narzeczonym od roku o dzidziusia. Mam bóle brzucha lekkie brudzenie raz na brązowo raz lekka czerwień. Polip odpada miałam usuwany w lipcu br. Testy ciążowe wykonane dwa pierwszy jaki zrobiłam płytkowy wynik po 10-15 min lekko widoczna druga kreska, drugi strumieniowy jedna kreska... Wiem powinnam pójść na krew ale tak się boje że znów usłyszę to czego bym nie chciała... :(

Gość gość
Ale czego ty oczekujesz? Przeciez my nie wiemy czy jestes w ciąży. Chyba że ktoś tu umie wróżyć. Jedyna opcja to badanie krwi, albo powtorz test, z dnia na dzień kreska powinna ciemniec. Jesli jakis cień kreski jest to jest szansa, ale ja też się rok staralam i co miesiąc wydawalo mi się ze widze jakis "cień" , po prostu chciałam go widzieć. Musisz powtorzyc a nie teraz kminic.

Gość gość
A co myślisz że tu wrozbita Maciej ? Skąd my to mamy wiedzieć jak nie wiesz Ty . Weź dziewczyno się ogarnij i nie zaśmiecać forum głupim pytaniem

Gość gośćówa
Sama się ogarnij jadowita żmijo. Zwykle pytanie czy ktoś miał podobnie, ktoś kto się stara od dłuższego czasu o dziecko i traci nadzieje różnie reaguje na różne sygnały. Tyle jadu jest na tym forum że nie chce się czytać co druga to byle by igłę wbić. Co poniektóre kobiety mają pierwsze oznaki ciąży plamieniami przy braku okresu lecz niekiedy organizm spłata nam figle nie jesteśmy idealne jak szwajcarskie zegarki. Przeczekać kilka dni i iść na krew bo może być to wczesna ciąża i testy nie wykrywają. :)

Gość gośćówa
Sama zaśmiecasz forum bezsensownymi odpowiedziami z których wynika jaka to pomocna jesteś.

Gość gość
Nie masz wyjscia, prawde poznac musisz wiec bez sensu odwlekanie tym bardziej ze plamisz. Sześć dni po terminie test powinien byc wiarygodny ale najlepiej idz na krew. Moze ciaza a moze zaburzenia jakies.

Mam ten sam problem na dzien dzisiejszy okres mi się spóżnia równe 6 dni i tez robiłam testy z moczu ale wszystkie wychodzą negatywne na krew pójdę dopiero w poniedziałek jeśli okresu nadal nie bedzię ale również się boje negatywnego wyniku :/