Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek_20

Dotykanie osoby spiacej.

Polecane posty

Gość Tomek_20

Ciekawi mnie jak wiele osob dotyka w miejsce intymne kolegow, siostre, kuzynke czy nawet matke, gdy oni spia. Ostatnio spala u mnie kuzynka. Ze mna w jednym lozku. Jest ladna i do tego ma zgrabne, szczuple cialko, wiec postanowilem to troche wykorzystac. jak sie pozniej okazalo byla w samej pizamie. Bez stanika i majteczek. Najpierw wzialem sie za gladzenia nozek i tyleczka. Na poczatku delikatnie po chwili jak juz mi mocno stal zaczalem mocniej ugniatac. Zdziwiony bylem jaki ma gleboki sen. Przyszla kolej na zabawe piersiami. Delikatne, jedrne i nieduze. Cudowne. Oczywiscie masturbowalem sie wtedy i musialkem bardzo uwazac zeby od razu nie wystrzelic. Gdy juz wiedzialem na pewno, ze ciezko jka obudzic zdjalem jej spodenki do kolan. Zapomnialem napisac, ze byla wypieta tylkiem do mnie. Na poczatku ostroznie mizialem jej cipke ale szybko pod wplywem podniecenia naslinilem palec zaczalem wkladac jej do srodka. Pod ciaglym wrazeniem ze sie nie budzi! Zaczela sie robic cala mokra.Juz kierowalem w nia k****a jeszcze chwilke i bym w nia wszedl ale zahczylem ja lekko paznokciem i sie obrocila na plecy. Po paru minutach piescilem dalej jej cipke palcami i doszedlem sobie na brzuch Ogromne podniecenie!

Gość gość
Jeszcze ci nikt w morde strzelil?

Gość gość
Na 100 udawała. Miałam kiedyś taki epizod na obozie. Też udawałam że śpię :D

Gość Tomek_20
Czy ja wiem, ze udawala... Moze mocno zmeczona byla bo w sumie szybko odleciala. Nie wiem. A Tobie sie to podobalo? Dlaczego udawalas, ze spisz?

Gość gość
Byłam jeszcze dziewicą i może troszkę się wstydziłam a tak było łatwiej ;)

Gość gość
ja tak mam z moją dziewczyną,lubię na śpiocha;-);-)

Gość Tomek_20
Budzi sie wtedy?

Gość gość
Gdyby nie stylistyka zbyt niezła to można by uwierzyć w fantazję dwudziestolatka;) a tak to mężczyzno zapewne z jakimś kryzysem wieku...obejrzyj sobie filmik i nie wymyślaj historyjek;)

Gość Najszybszy w mieście
Gdyby tytuł brzmiał :" Dotykanie osoby pijącej" to mógłbym się wypowiedzieć Miałem taki epizod w swoim życiu :(

Gość Tomek_20
Pochlebiasz mi, Dziekuje! Pisalem na szybko :) I tak, mam 20 lat.

Gość Tomek_20
To opowiadaj najszybszy

Gość Najszybszy w mieście
Nie mogę Młody Człowieku ponieważ byłoby to nie na temat

Gość gość
A kto tutaj ma więcej?:P a tak na poważnie to nie wierzę w nic, począwszy od tego że ktoś (rodzice, ciotki itd) pozwolili spać kuzynce z Tobą w jednym łóżku, aż po to że ktokolwiek mógłby spać w trakcie takiego obmacywania.

Gość gość
Ktoś Cię Najszybszy dotykał w trakcie kiedy przechylałeś kieliszek?

Gość gość
Moja żona zasypia w mig ale wtedy zaczyna pierdzieć, absolutnie nie zawędrowałbym ręką w tamte okolice.

Gość Tomek_20
Czemu ktos mialby tego zabraniac? Od dziecinstwa razem spalismy, bo nie ma takich warunkow zeby kazdy spal w osobnym lozku jak sie rodzinka zjedzie. A poza tym oboje juz jestesmy dorosli :P Tez bylem zdziwiony, ze ona sie nie budzi. Bylem strasznie podniecony i mnie ponioslo. Na drugi dzien, oczywiscie, strach czy cos podjrzewa itp, ale jest wszystko dobrze.

Gość Tomek_20
Dzisiaj spróbuje to powtorzyc. Trudno sie wieczora doczekac :)

Gość gość
Mmm... NIezle zwalilem do twojej historii

Gość Tomek_20
Gratuluje

Gość gość
Mnie kiedys tez dotykal chlopak kolezanki, lezelismy we trojke na lozku, oni objeci a ja obok, chyba wszyscy przysypialismy a ja nagle czuje jego dlon na swojej piersi, bawil sie sutkiem, strasznie to bylo podniecajace ale udawalam ze spie :P

Gość gość
ddt30 dziś nigdy nie polozylabym sie do lozka w staniku, nie wazne z kim bym spala! takze sama pizama to normalka.