Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca ssac

Do dojrzalych mezczyzn

Polecane posty

Gość Chcąca ssac

Wczoraj na koniec seksu zrobilam mezowi loda. On zaczol wykonywac delikatne ruchy jak przy stosunku. I tu pytanie. Czy dla was sa roznice gdzie pchacie? W sensie takim, czy usta, policzki od srodka, jezyk, roznia sie dotykiem od c**eczki? I czy takie ruchy przypominaja ze tak powiem normalny seks? Niestety moja cipka jest w kiepskim stanie, po porodzie. Zamierzam poprawic ja zabiegiem. Mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :)

Gość gość
Rozumiemy, rozumiemy:0 ale nie jest na wszystko jedno:)

Gość gość
Tak jest to przyjemne a twoje usta same czuja co powinnas robic. Ile masz lat?

Gość Chcąca ssac
I jeszcze slina i poslizg, w sumie to troche mi sie przykro wczoraj zrobilo przez tego loda. Ale jak mowie, bede sie tam reperowac :)

Gość gość
Bedziesz potem w tym dobra. Sam dałbym tobie do o*******ecia

Gość Dojrzały mąż
Moja 40letnia żona bardzo sie podnieca kiedy trzymam mocno jej głowę i rżnę ją w usta

Gość gość
@ddt30 to temat o lodziku a nie twoich pedalskich zboczeniach :D

Gość Chcąca ssac
Ddt dzieki wielkie! A powiedz mi, jest szansa ze jesli sie tam 'naprawie", to bedzie o wiele "ciasniej" niz jezeli bym sciskala penisa udtami? Zalezy mi, aby stosunek dawal nam obojgu najwiecej frakdy, niestety narazie to nie wykonalne. Ja czuje sie "odretwiala" podczas zblizenia a maz chyba czuje jednak wiecej luzu. Chcialabym wiedziec czy odczuwacie to wszystko inaczej, dotyk w buzi a "dotyk" poprzez cipeczke? Przed porodem byko super, teraz... niestety.

Gość gość
ty faktycznie masz nerwice natręctw jak już to stwierdziłaś/łeś w którymś z setnych twoich pytań o tym samym. Myślisz że jak na chwilę znikniesz i po paru dniach wpadniesz z powrotem zadając kolejny raz to samo pytanie tylko w inny sposób (ubarwiony) to cie nie poznamy? Napraw to sobie głowe .