Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co idzie 500 plus

Polecane posty

Gość gość

FAKT Matka chwiała się na nogach. Opiekowała się 4-letnim synkiem

Gość gość
No tak, na pewno jakby nie było 500+ to byłaby trzeźwą, cudowną matką

Gość gość
nie miałaby za co chlać, a tak jak dostaje za darmo od pustych pisowców to co się będzie szczypać

Gość gość
o matko, chwiała to zaraz pijana? Ale wy myslenie macie.. i przedtem nie było pijanych matek ?

Gość gość
Jak to na co? Na wyżywienie dziecka ubranka przybory do szkoły i zajęcia poza szkolne

Gość gość
ja sobie funduje fryzjera i kosmetyczke raz w miesiacu, a tak to nowy ciuszek, albo kawka z koleżanką. albo jakies ładne bizu. :)))))))

Gość gośćtysi
Patologia czyta fakt to sama sobie odpowiedz na co idzie. Na to zebys wiazala konoec z koncem i zeby twoj stary mial na piwo.

Gość gość
Ja przeznaczam na przybory szkolne, ubrania, jedzenie, itd. na wyprawke dla corki 1-kl wydalam 1500zl(!!!) wiec tym 500 to można sobie d**e podetrzeć.

Gość gość
Fajnie macie. Ja się nie łapię, bo mam jedno dziecko i ledwo wiążę koniec z końcem. A chętnie przytuliłabym taką 500-tkę za nic. Od razu uprzedzę wpisy typu "zrób sobie drugie". Straciłam córkę.

Gość gość
Na szybką wizyte prywatną u laryngologa( młody wsadził kawałek misia).,na zajecia ze strzelectwa najstarszej i korki z angelskiego,na ortodonte sredniej i kieszonkowe.Dentysta prywatnie dla całej trojki i mase przyborow do szkołyAha i moje nastolaty wydają na fryzjera i kosmetyki,byle czego to nie zjedzą A ja dzis zaszalałam i pije wino!