Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglada wózek mydelniczka?

Polecane posty

Gość gość

Czesto spotykam sie z takim określeniem. Czy sie różni mydelniczka o której tyle czyta od wóza czołgu. Podrzucice jakieś linki. :)

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=wózek+mydelniczka&client=opera&hs=kPz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjSpIaq5bTPAhWiC5oKHSR6AhEQ_AUICCgB&biw=1280&bih=910#imgrc=nd7s8fytlBIYkM%3A

Gość gość
Mydelniczka to stokke, a czołg to np. ring adbor

Gość gość
16:32 posralo cie z tym stokke ty zazdrośnico, pewnie masz riko albo camarelo-typowe mydelnice!!!!!!!!!

Gość gość
czołgi to firmy typu Elcar, Kunert, Baby Merc, Anex, Axjak , Kacper, Karex i inne kończące się na X...

Gość gość
16:34 o co ci chodzi? plastikowa płytka gondola to jest mydelniczka czyli stokke xplory się łapie. Nie oburzaj się właścicielko mydelnicy :P

Gość gość
Mydelniczka to kształt a nie kolor. ALe nie chce sie spiwrć :-) może nie mam racji. Ja mam wózek Anex Sport i gondola ma kształt jak mi sie wydawało właśnie mydelniczki. Mi osobiście to się bardzo podoba. Wygląda zgrabnie i modnie.

Gość gość
Mydelniczki jak je nazywasz są bardzo modne i mają dodatkową funkcję bujania. Ja mam Anexa Sporta i moim zdaniem jest to najlepsza mydelniczka na rynku:):):)

Gość gość
Gondolka typu mydelniczka jak to nazywasz jest fajna ,bo ma dodatkową funkcję kołyski. W Anexie mi się to przydaje jak usypiam dzidzię w domku. Często pomaga i dziecko zasypia w gondolce:)

Gość gość
Mydelniczka polega na tym ze jak ją postawisz na podłodze to ona nie bedzie stać rowni tylko sie bedzie kołysac. Tak dokładnie jest w Anex Sport. Bardzo przydatna funkcja.