Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On inżynier ,ona po liceum zaocznym

Polecane posty

Gość gość

Co on w niej widzi? Nie rozumiem-on jest calkiem przystojny, dobrze wyksztalcony, kulturalny, ona jest cicha, niezbyt piękna, kończyła zaocznie liceum bo wyrzucili ja ze szkoły dziennej a mimo to są razem?

Gość gość
To co w tobie głupia kwoko. Nie obrażaj ludzi.

Gość gość
Hmm... No nie wiem. Może po prostu miłość. Albo seks. Ludzie w ogóle dziwnie się dobierają. I jakby się nie dobrali, to i tak prędzej czy później się rozejdą

Gość gość
to sie pochwal autorko po jakiej szkole ty jestes ;) dupa cie boli bo wybral "brzydka i niewyksztalcona" od ciebie - wiec ty musisz juz byc mega zj****a :)

Gość gość
Mężczyznie wszystko jedno jaką sobie weźmie, byle była cicha, pokorna, kobieca, umiała gotować, bo kobiety zazwyczaj nawet i te wykształcone inteligencją nie grzeszą.

Ostatnia odpowiedź jest trochę niepokojąca. To znaczy, że nasza rola sprowadza się tylko do gotowania, prania waszych gaci i wystawiania dupy wtedy kiedy potrzebujecie?

Gość gość
Coś w tym jest. Mężczyźnie głównie zależy na ciepłe domowego ogniska, a od intelektualnych pogawędek może mieć zawsze kolegę.

Jeśli na prawdę tak jest, to chyba wolę być bez faceta :) uważam się za dość inteligentną osobę (chyba) i jakoś nie podoba mi się, że ktoś miałby widzieć we mnie tylko pomoc domową. Chyba czasy się trochę zmieniły i rola kobiety i mężczyzny w rodzinie też jest trochę inna. Moim zdaniem związek powinien opierać się na przyjaźni, miłości i pożądaniu. No ale co ja tam wiem... :)

Gość gość
Ale jak może być miłość skoro nie ma z nią o czym pogadac.

Gość gość
Wiesz moze on ma jakis defekt i pasują do siebie. A to że on ma studia to o niczym nie świadczy.

Gość gość
Ale jak może być miłość skoro nie ma z nią o czym pogadac. xxx Skąd wiesz, że nie może ? Może akurat ma jakąś wiedzę, czyta książki, interesuje ja świat, jego tajemnice.

Gość gość
"No ale co ja tam wiem... " Właśnie niewiele wiesz, a myślenie życzeniowe nie ma nic wspólnego z życiem w praktyce.

Gość gość
Oho,ktos tu sie oburzyl;) Studiuje dziennie kosmetologie, zaocznie finanse i rachunkowość

Gość gość
Autorko, ukończenie liceum powoduje, że człowiek jest upośledzony w rozmowie z inżynierem? Zazdrościsz koleżance boś głupia

Gość zawsze sexy
zazdrościsz jej/ im że połączyła ich miłość? Ukończona Szkoła nie mówi wszystkiego o danej osobie, nie zawsze inteligęęcja i wykształcenie idą w parze. Może to ten spokój jest pociągający......... zapytaj go a nie tworzysz w głowie jakieś teorie[ zdegustowana]

Gość gość
No to faktycznie ciekawe kierunki do omówienia :D Daj spokój, z kobietami nie ma o czym rozmawiać. Od intelektualnych pogaduszek do jest mężczyzna z męzczyzną, a seks mężczyzna i kobieta,

Gość gość szarriikkk
a zaocznie to tak zeby nie bylo widac?!..czy sluchacz robi to zeby sluchu i widu nie bylo...dla papierkuf siem zylo...

Widać trafiliście na takie kobiety z którymi nie ma o czym rozmawiać. Możecie uważać, że mam myślenie 'życzeniowe'. Ale to już nie są czasy, gdzie mężczyzna utrzymuje finansowo rodzinę, a kobieta wychowuje dzieci. Niestety oprócz tego kobieta często musi też pracować plus właśnie zajmować się domem. Ale jesteśmy już bardziej oczytane i trochę więcej wiemy o świecie, więc nie wmawiajcie mi, że jesteśmy tylko głupimi kurami domowymi i nie mamy prawa do własnego zdania. I nie jestem też typem jakiejś feministki :) po prostu nie popadajmy w skrajności

Gość gość
"...po prostu nie popadajmy w skrajności " Nie zmienia to faktu, że jesteś kobietą i masz zj****e oprogramowanie. Nie ma znaczenia to, czy jesteś wykształcona a może masz nawet ponadprzeciętną inteligencję - zj****e zachowanie wyjdzie wcześniej lub później - najgorzej mają faceci wierzący w bajki o "cudownych kobietach pełnych miłości".

Gość gość
te cudowne kobiety pełne miłości zwykle są wykorzystywane; nikt ich nie docenia,wyssie z nich co najlepsze i bye bye:)

Dobrze, zaszufladkuj wszystkie kobiety i powiedz, że mają zj****e zachowanie :) Twój wybór. Mam nadzieję, że znalazłeś lub znajdziesz tą swoją cichą i pokorną kurę domową, bez własnego zdania ani żadnej inicjatywy. Ale będzie na tyle dobra, na ile w ogóle jakakolwiek kobieta może być. A ja nadal będę żyła 'marzeniami' o tym, że są mężczyźni, którzy doceniają kobiety które mają własne zdanie.

Gość gość
Zj****e, bo nie dążę do konfliktów, nie wywołuję wojen, nie niszczę słabszych nie zależy mi na zaszczytach, krwią zbryzganej władzy, posłuszeństwie , dominacji, mam intuicję, jestem osobą przebudzoną, wyszłam z Matriksa i kocham ludzi.

Gość gość
"wyszłam z Matriksa i kocham ludzi. " to jakiś cud, na kafeterie trafiła "jedna na milion"

Gość gość
chyba 2 na milion ale ogolnie chyba większość kobiet taka jest

Gość gość
"zaszufladkuj wszystkie kobiety i powiedz, że mają zj****e zachowanie usmiech.gif Twój wybór." To nie jest mój wybór, takie są kobiety ...wszystkie - sam byłem w szoku i długo nie mogłem się z tym pogodzić, zwyczajnie nie wierzyłem, ale fakty mówią same za siebie.

Gość gość
"większość kobiet taka jest " jaka jest?

Gość gość
opisz to zjebane zachowanie

Gość gość
"opisz to zj**ane zachowanie " Nie chce mi się, bo i tak to nic nie zmieni.

Miałeś okazję poznać wszystkie kobiety. I u każdej zdążyłeś zaobserwować 'zj****e' zachowanie. No to gratuluję. I oczywiście podziwiam Twoją znajomość tylu języków, że z każdą się dogadałeś.

Gość gość
A ja mam policealną z maturą i jakoś się tym wcale nie przejmuję:-)s