Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestemtakasnutna

Prosze, tylko panow ktorzy sa doswiadczeni

Polecane posty

Gość Jestemtakasnutna

Powiedzcie, czy naprawde dla was jest przyjemniej wkladac do buzi niz do c**eczki? Czy wystarczyl bym wam tylko seks oralny? Czy jest przyjemniejszy? I najwazniejsze, czy chociaz odczucia sa calkiem inne, bardzo sie roznia? Prosze, nie hejtujcie mnie. Prosze tylko inteligentnych ludzi o pomoc.

Gość gość
Tu nie ma inteligentnych panów a sama gimbaza. Złe forum wybrałaś.

Powiedzcie, czy naprawde dla was jest przyjemniej wkladac do buzi niz do c**eczki? Tak Czy wystarczyl bym wam tylko seks oralny? Nie Czy jest przyjemniejszy? Tak I najwazniejsze, czy chociaz odczucia sa calkiem inne, bardzo sie roznia? Tak i bardzo

Gość gość
I autorka znikła

Gość gość
Mulder dlaczego ? To tak bardzo boli.... nie , jestem

Gość gość
To po co ci w takim razie seks klasyczny? Czyli musze sie z tym pogodzic ze tak wam lepiej?

Gość gość
Wiec nie ma sensu byc dluzej kobieta, podobac sie mezczyzna.

Gość gość
Wlasnie jestem po tym i po tym a moja lezy wtulona we mnie jest bardzo piekna i mloda ma 20 lat ja 31 i powiem tak felatio jest bardziej podniecajace ale nie ma to jak wsadzic kutasa w cieplutką wilgotną i ciasniutka cipeczke jak yo sie mowi dwa ruchy i huj suchy oczywiscie w przenosni nigdy nie doszlem od loda a w cipce zawsze wiec co lepsze i prosze mi nie pisac ze zadna mi dobrze nie zrobila bo zaliczylem juz z 15 dziwek z roksy a polowa to mialy byc mistrzyni francuza

Gość gość
To czemu piszesz ze fellatio jest bardziej podniecajace? Jejku, dzieki. Znowu mam nadzieje :( tylko ciagle ktos mi ja odbiera

Gość ogolony h
Dla mnie to bez roznicy. I to i to lubie.

Gość doswiadczony_42
w c**eczke zawsze jest lepiej

Gość gość
Wkładanie w c**e to jak ubieranie się w worek. Tylko w buzi można mieć przyjemność.

Gość gość
8:22 no pewnie jak masz malego to tak. Dziewczyno, zeks oralny nie jest przyjemniejszy. Nie jest tez lepiej wkladac tam wyzej. Juz ci tlumaczylem, trzeba miec sprzet, pochwy sa rozne i penisy tez. Jak facet nie ma czym to wiecej poczuje w buzi. A tu jest stado zakompleksionej gimbazy na tym punkcie