Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malzenstwo a mysli o zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mam meza i dziecko i choc ich bardzo kocham i nie chciala bym ich stracic czesto mysle o innych facetach o tym by przezyc jakas przygode na boku taka jednorazowa nie drugie zycie na boku. Kusi mnie ta adrenalina ktora by temu towarzyszyla. Oczywiscie nie nikogo na boku i nie zdradzam meza bo sie boje straty ale mysli w glowie takie mam. Tez tak macie czasem takie mysli?

Gość gość
Mam męża i dziecko. Nie myślę o zdradzie lecz o prawdziwej miłości której nie doświadczyłam.

Gość gość
duzo kobiet mysli o innych męzczyznach co nie znaczy ze zdradziłyby,są tez takie które zyją w związkach bez miłosci i marzą o niej ale nie zawsze mozna rozstać się ot tak

Gość gość
i kobiety i faceci mają takie myśli kwestia zasad, kręgosłupa moralnego, religii, silnej woli i innych czynników wpływają na określone decyzje czy do zdrady dojdzie czy nie.

Gość syrenka słodkowodna
tez jestem męzatką i podobają mi sie inni męzczyzni tyle ze ja nie kocham męża,kiedys byłam w kims bardzo zakochana to nawet najprzystojniejsi najbogatsi faceci byli dla mnie przeźroczyści,na nikogo innego nie patrzyłam

Gość gość
a może ludzie po prostu mają naturę poligamiczną

Gość gość
gość 10:02 jest dokładnie tak jak napisałeś-zasady moralne,religia itd nie pozwalają niektórym ludziom na realizację tego o czym myślą czy fantazjują

Gość gość
Nie, nie mam takich myśli, i mam nadzieję, że mój mąż też nie ma takich myśli. Każda taka sytuacja, myślenie, działa w obie strony.

Gość gość
człowiek myśli o zdradzie jak w związku coś nie gra

Gość gość w miłosnych rozterkach
Gdybym kochała tylko męża i nie była zakochana w nikim innym to nawet przez myśl by mi zdrada nie przeszła. Bez dwóch zdań. Przerabiałam to. Tylko mąż i nikt inny. Za to najlepsza adrenalina jest jak już zdarzy Ci się w kimś naprawdę zakochać do szaleństwa. Strzała Amora albo Cię w życiu trafi, albo nie. Nie można zakochać się w kimś na siłę, siłą woli. Bo wtedy wszystko jest takie "na siłę", wg mnie nijakie, bez dreszczyku emocji. Co ma być to będzie. Zakochanie jest fajne ale często też trudne, bolesne, a niekiedy potrafi zniszczyć wszystko co ludzie budują latami. Czasem lepiej się w ogóle nie zakochać i mieć spokojne, poukładane życie. Coś za coś.