Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyluzujkite

Skalpel Ewa Chodakowska

Polecane posty

Zaczynam skalpel Ewy Chodakowskiej bo jestem gruba jak świnia. Dziś był drugi dzień. Z racji tego że jestem konkretnym świniakiem zrobiłam ledwie 9 min ćwiczeń. Ciekawe ile potrzebuje czasu żeby zrobić go w całości. Ktoś się przyłącza? Pierwszego dnia zrobiłam aż 9 minut i 5 sekund Dzisiaj: 9 minut i 26 sekund. Szał. Jest postęp. :D Będe tu pisała bo inaczej chyba nie potrafie się zmotywować. Jeśli byłoby nas więcej osób można założyć grupe wsparcia na fb!

Dodatkowo piję wodę, a przynajmniej się staram. Od wczoraj nie zjadłam nic słodkiego ale wiem że będzie bardzo trudno. Nie chcę jakoś drastycznie zmieniać swojego stylu życia teraz nagle bo wiem że to się szybko skończy. Na razie tylko ćwiczenia i to jak widać maksymalnie 9 minut bo zwyczajnie nie dam rady więcej, fakt też że szybko się poddaje. Z piciem samej wody też mam problem bo zwyczajnie mi nie podchodzi.

Gość gość
cwiczylam 3 tygodnie,uczciwie od poczatku do konca i potem mi sie odechcialo,poza zakwasami przez pierwszy tydzien zadnych efektow.podejrzewam ze jeszcze bym przybrala bo miesnie by nabraly masy.

3.10.2016 - 12 min to jest jakaś masakra, ledwo robię 12 minut ćwiczeń a jestem mokra jak świnia. Czarno to widzę.

Gość gość
7.10.2016 - 13 min i 9 sekund w takim tepie to ja ten skalpel zrobie w całosci dopiero we wrześniu. Chyba że mnie coś trafi wcześniej. I tak jestem zadowolona że tyle zrobiłam, normalnie bym zrobiła dwa razy, jak nie widzę postępu to bym całkiem odpuściła.

Gość gość
Hey! Ja robiłam pierwszy raz. Zrobiłam cały, ale biegam regularnie więc jakąś kondycją jest. Byłam bardzo spodoba. Głową do góry!

Gość wyluzujkite
ja dziś zrobiłam tylko 7 min

najważniejsze to się nie poddawać i słuchać swojego organizmu. Nic na siłę. Dzisiaj robisz 7 minut a za 3 dni będzie już 10. Jeżeli odpowiednio się odżywiasz i min 3x w tygodniu ćwiczysz to efekty są zauważalne dopiero po miesiącu.