Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bardzo atrakcyjna laska dziala na inne laski jak plachta na byka ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego sa wtedy takie wkoorwione ? :O

Gość gość
Konkurencja

Gość gość
Dlaczego nikt mnie nie zaprasza na imprezy? :( autorka

Gość gość
Dlatego, że większość kobiet nie potrafi zapanować nad swoimi prymitywnymi instynktami i czują się zagrożone obecnością atrakcyjniejszej od nich koleżanki. Mechanizm ten zachodzi z tym większą siłą, im większe zakompleksienie u danej kobiety lub im bardziej zacięta rywalizacja (dwie bardzo ładne kobiety przyzwyczajone do towarzystwa mniej atrakcyjnych spotykają się i nabierają irytacji, że nie są "tą najładniejszą", ale jak wszędzie są wyjątki. Zachowanie takie wywołać może nie tylko atrakcyjność, ale też np. zróżnicowania na płaszczyźnie majętności czy inteligencji, zawsze chodzi o zazdrość, niepewność i poczucie zagrożenia.

Gość gość
Dlaczego kolezanki nigdy mnie nie biora jak ida gdzies z mezami? :( czy to znaczy, ze jestem dzifka?

Gość gość
Ja lubię piękne kobiety, może dlatego że mam zapędy biseksualne :p

Gość gość
Kobiety są strasznie zazdrosne. Jak sobie kupiłam Toyote Yaris to dziewczyna z pracy przestała sie do mnie odzywać oprócz zwykłego cześć. Z wyglądem jest często tak samo.

Gość gość
Dlatego, że większość kobiet nie potrafi zapanować nad swoimi prymitywnymi instynktami i czują się zagrożone obecnością atrakcyjniejszej od nich koleżanki. x Dokladnie.Warto tez podkreslic,ze sa to przewaznie kobiety prymitywne i/albo glupie.Zadna kobieta z klasa i na poziomie nie bedzie sie tak zachowywac.

Gość gość
No mi sie tak zdarza,ide sobie na zakupy czy gdzies a tu przechodza dwie laski.Patrza sie na mnie i nagle jakby piorun w nie strzelil,dostaja czegos w rodzaju k****icy i od razu sa wsciekle nie wiadomo na co.Przewaznie slysze tez zaraz jakis zlosliwy komentarz,ale juz przywyklam do tego i to olewam :)

Gość gość
15:47 Gdybys byla naprawde ladna to nikt by ci nic nie mowil

Gość gość
gość dziś 15:47 Gdybys byla naprawde ladna to nikt by ci nic nie mowil x Widac,ze kobieca zazdrosc jest ci obca ;)

Gość gosiuniagosia
Ja się nie irytuję na inne laski, ale ja nie jestem laska więc pewnie się nie liczy :)

Gość gość
Im ladniejsza dziewczyna,tym wiecej zlosliwosci ja spotyka ze strony innych kobiet.

Gość gość
mnie wcale nie cieszy gdy ktoś zazdrości mi urody, chciałabym żeby inne kobiety patrzyły na mój charakter, na to jak miłą osobą jestem a nie jak wyglądam

Gość gość
gość 2016.10.14 mnie wcale nie cieszy gdy ktoś zazdrości mi urody, chciałabym żeby inne kobiety patrzyły na mój charakter, na to jak miłą osobą jestem a nie jak wyglądam x To mozemy sobie podac rece,tez mnie to wk*****a :)

Gość gość
up