Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop Anoreksji i wychudzonej sylwetce! nie zdrowe jest odchudzanie i chodzenie

Polecane posty

Gość gość

na siłownie tylko normalna budowa ciała jest zdrowa z lekkim tłuszczykiem.

Gość gość
Niezła próba tuczniku.

Gość ElDiablo
??? "normalna budowa ciała z lekkim tłuszczykiem"? Jak jest sadło, to nie jest już idealnie. Dla mnie idealna sylwetka to 0 tłuszczu. Zdecydowanie wolę "szkieletory" niż tłuściochy! Poza tym istotne jest to, co się komu podoba.

Gość gość
ElDiablo dziś 0% tłuszczu jest nie zdrowe mówią najnowsze badania powinna być równowaga całkowicie się pozbywając tkanki tłuszczowej niszczysz zdrowie! to nie chodzi o tuczników, z kobieta o otyłości tylko takie które wyglądają normalnie a znowu się odchudzają mają lekki tłuszczyk który nie jest taki zły np w udach.

Gość gość
Zero tluszczu to ma trup debilu. Tluszcz to naturalny składnik organizmu i jest on niezbędny.

Gość gość
ElDiablo dziś Jak widze takie wychudzone szkapy to od razu zwracam uwagę bo dla nich może wydawac, że jest ok ale to wygląda wręcz przerażająco, nie zdrowo, nie muszę wspominać, że taka kobieta ma trudności zajść w ciąże.

Gość gość
'Poza tym istotne jest to, co się komu podoba' Powiedzial gosc, ktory wlasnie zjechal kogos o innym niz swoj gust, a w dodatku zwyzywal kazda kobiete na swiecie, bo zero tluszczu jest niemozliwe. Medal za hipokryzje i inteligencje.

Gość gość
gość dziś Zgadza się tłuszcz masz wszędzie nawet na twarzy.

Gość gość
nawet badania naukowe pokazują, że za mało tkanki tłuszczowej takie jak maja panie po siłowni sa podatne na choroby niż takie które mają normalną figurę i nie ćwicza.

Gość yankee banker
grube świnie wypíerdalać

Gość gość
Chyba masz na mysli jakies skrajne kulturystki, silownia nie jest niezfrowa, wazny jest zdrowy tryb zycia a ty masz gust jaki masz, nie dorabiaj ideologii, wiecej kobiet sie ucieszy i tak.

Gość gość
gość dziś Kobiety z siłowni zazwyczaj mają zbyt mało tkanki tłuszczowej! więc są zdecydowanie podatne choroby tak jak przy otyłości. Nie mozna się zbyt bardzo pozbywać tkanki tłuszczowej.

Gość gość
gość dziś Aktywnosć jest potrzebna ale nie przesadnie a tak połowa kobiet wygląda po siłowni, nie zdrowo, za chudo, brak kształtów, uda grubości łydek, kościotrup.

Gość gość
Szalejesz, malo kto ma takie efekty, polowa babek na silowni jest tam by schudnac, rzadko widac jakies mega wysportowane, glownie te bez nadwagi wygladaja zgrabnie, nie chudo. Nie marudz, nie musisz nikomu tlumaczyc swoich preferencji.

Gość gość
gość dziś Niektóre bez odchudzania wyglądają zdecydowanie za chudo, sama skóra i kości.

Gość gość
19:01 tak, i ja przez lata chodzenia na silownie takich nie widywalam. Jedna pamietam taka zylasta co by pasowala do opisu autora, byla instruktorka. Malo ktora chudzinka sie przejmuje silowniami, chyba ze chce nabrac masy i formy. Tez uwazam, ze sa lepsze formy aktywnosci, ale jak ktos silownie akurat lubi, to ma do tego takie same prawo jak autor do lubienia kobiet z odrobina cialka i nie ma co się zbytnio przejmowac.

Gość gość
Dokładnie to tez obrzydza taka nadmierna chudosc.. tak samo jak nadwaga

Gość gość
Jednych obrzydza, innym sie podoba. Taki urok tego swiata.

Gość gość
19:30 tak wyglada kijowy fotoszop, slonce 🖐️

Gość ElDiablo
Do gościa - Debilem to Ty chyba jesteś skoro nie łapiesz przenośni, mnie osobiście tłuste baby obrzydzają, podobnie jak faceci, a takie na co dzień widzę na ulicy, jeszcze pakują tłusty zad w leginsy... ohyda! Jest też różnica między anoreksją a zgrabnym wyglądem. Kulturystki mnie nie kręcą. Sport, to kondycja i dobre zdrowie, oczywiście jeśli nie ładuje się w siebie żadnej chemii, co niestety nagminnie robią ci co chcą się odchudzić na siłowni. Dla mnie ideałem kobiety jest m.in. Grace Park, a nie jakiś spaślak...

Gość menilo92
Oj ja ważyłam 120kg 168cm byłam ogromna ale w końcu wzięłam się za siebie ale nie do stopnia takiego że wyglądam jak patyk;) ważę 70kg ale zapracowałam na to ciężką pracą;) suplementacja mi w tym bardzo pomogła African Mango http://afrikanmango.pl biegałam i biegam nadal to moje nowe hobby;) jadam regularnie do tej pory ;) nowe nawyki;) NOWE ŻYCIE!

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.