Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoPolanska

Skuteczne tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny które poszukują jakiś dobrych tabletek wspomagających odchudzanie.Powiem wam na moim przykładzie ja też kiedyś szukałam takich tabletek na różnych forach i stosowałam już różne,które na mnie nie zadziałały nic a nic.Ostatnio trafiłam na takie tabletki Piperyna forte które stosowałam długo i zero efektu nawet 1 kilograma nie schudłam.W końcu trafiłam na tabletki które dla mnie okazały się strzałem w dziesiątkę.Oczywiście wiadomo na każdego może zadziałać inaczej,ale te tabletki to dla mnie był przełom.Te tabletki są lepsze nawet od tych odchudzających z wyciągiem z jagód Acai o których tyle dobrego się słyszy.Cena nie jest wysoka i są naprawdę skuteczne.Ja zaczęłam je brać i piłam dużo wody mineralnej i już po miesiącu zauważyłam efekty.Wszystkie fałdki tłuszczu ,które miałam zaczęły znikać i zaczęłam się mieścić w spodnie ,które miałam już na wyrzucenie bo były za małe.Ja schudłam 5 kg w miesiąc bez żadnych ćwiczeń,tylko te tabletki,dużo wody i ograniczyłam słodycze.Jestem w szoku bo myslałam ,że takie skuteczne tabletki nie istnieją dlatego chciałabym je gorąco polecić,spróbujcie a myślę ,że nie pożałujecie.Tu macie link do strony producenta,aby zamówić kapsułki.Pozdrawiam http://nplink.net/uLDsbzpO

Gość koni345
Jeju nie każdy co piszę o tabletkach daje reklamy! Ehhh ja również zmagałam się z moimi kilogramami dosyć długo,aż pewnego razu mój narzeczony zawołał mnie i powiedział że ma dla mnie niespodziankę myślałam,że jakiś wyjazd czy coś a on zamówił mi tabletki m.in African Mango http://afrikanmango.pl na początku byłam na niego zła bo ciągle mi przypominał jak gruba jestem ;/ no ale ok spróbowałam,zaczęłam jeść regularnie,chodzić na spacery oraz przyjmować suplementację pierwsze dni a ja widziałam efekty!

Gość gość
Kurwy nie sluchajcie arli hyperdrive 3.0+ i po problemie 2-3tabletki dziennie

Gość gość Anerta 33
A słyszała któraś może o Slimunox? Szukam jakiś informacji na ten temat?

Gość gość
ja brałam adipex śewitne efekty poszukajcie sobie w intrnecie :))

Gość gość
Był kiedyś tak z******ty MIZINDOL się nazywał czy jakoś tak, brałam i chudłam, z******ty był aż tak bardzo, że okazało się, że jest szkodliwy dla zdrowia i go wycofali!!! Od tamtej pory tylko dieta MŻ (mniej żreć) i ćwiczyć. Co się nałykałam i jak mi się to czkawką odbije na zdrowiu to moje. Pozdrawiam wszystkie głupiutkie co nabijają kasę farmacji:P

Gość gość
dziewczyny czy probowałyscie tabletek na odchudzanie Forever Garcinia Plus i Forever Therm ? słyszałam ze sa skuteczne :)

ja słyszałam dobre opinie o Foreverslim od moich koleżanek sama nie stosowałam ale dużo osób mówiło że są dobre.

Gość gość
A tabletki na odchudzanie z firmy Forever Living Products czy ktos stosowal ?

Gość gość
Brałam to African Mango i wyciąg z jagód acai też G to dało! Strata kasy! Powiem jedno DIETA i RUCH!! A jako wspomaganie na zasadzie hamowania apetytu i ochoty na słodkie: herbata z morwy i chrom(hamuje na słodkie) i yerba mate, zielona herbata, i ocet jabłkowy hamują apetyt.. I tyle.. Większość tania i skuteczna.. Do tego dieta okolo 1500 k i jakieś cwiczenia 1h aerobik, rower, spacery.. I efekty same przyjdą.. Ja zrzucilam 10 kg w 3 miesiące..

Gość gość
Ja próbowałam już wielu tabletek i najlepiej póki co działają Foreverslim. Mają taki skład, który najbardziej mi odpowiada. Nie mam ochoty na słodycze, wieczorem spokojniej zasypiam, a w dodatku mam trochę więcej energii i lepiej się czuję. Póki co stosuję miesiąc, jest nieźle.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość dorisqwe
ostatnio dużo mówi się o jagodach acai. widziałam, że są w różnych formach. Może ktoś podpowie w jakiej formie są najlepsze/najskuteczniejsze i w miarę niedrogie? Chciałabym już teraz rozpocząć walkę ze zbędnymi fałdkami na brzuchu.

Gość gość
ja polecam na odchudzanie piperine burner który jest mega skuteczny w kuracji odchudzającej ja schudłam z całej nadwagi w 3 miesiące i polecam.

Gość malena1z
Ja ostatnio gdzieś na internecie widziałam jakiś suplement z wyciągiem z jagód acai. I tak się własnie zastanawiałam czy to dobre i czy warto kupić. Jak czytałam o samych jagodach to działanie mają super. Aż chce się spróbować. Aczkolwiek ja bym wolała żeby ktoś polecił mi jakiś sprawdzony suplement bo jak kupię jakiś "lewy" to tylko kasę stracę a nie kilogramy...

Gość gość
Gdzie na jakiej stronie mozna zamowic Piperine burner ? Slyszalam ze pomaga ☺

Gość gość
ja brałam adipex retard ... z resztą nawet jest inny wątek w którym dużo jest na ten temat...mega efekty, no i nie trzeba tego reklamować...bo on sam w sobie po prostu działa dlatego tyle kobitek go stosuje

Gość gość Malwina
Ja akurat stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona, w końcu pozbyłam się całej nadwagi

Gość Gośka8512
Sorry, ja nie wierzę w żadne cudowne tabletki. Nie da się na tym schudnąć, a już na pewno nie da się zdrowo schudnąć. Próbowałam w swoim życiu wielu suplementów i wielu diet. Teraz wiem, że wystarczyło tylko zmienić sposób odżywiania i tryb życia. Na zawsze! Nie jem smażonego, cukru, mąki i produktów wysokoprzetworzonych. Jeśli mam ochotę na coś słodkiego, sięgam po łyżeczkę miodu. Ale takiego jak tutaj: http://krajowy.biz/firma,prawdziwemiodypl , prawdziwego a nie sztucznego i chemicznego.

Gość gość
Może Foreverslim jest dla tego tak dobry ponieważ ma idealny skład który pozwala na szybkie rozprawienie się z nadwaga.Jestem prawie pewna że inne tabletki nie maja takiego składu dlatego ich skuteczność jest taka słaba.

Gość Agnieszka M
Ja akurat jestem bardzo zadowolona ze Slimunox.3 miesiące czasu i 15 kg mniej, ale pamiętaj o jednym... każdy odchudza się w sposób najbardziej dla niego odpowiedni... Jedynie co chcę Ci napisać, to życzyć powodzenia

Gość gość Renata G
Ja też szukam jakiegoś odpowiedniego środka wspomagającego odchudzanie... i chyba zdecyduję się na Slimunox... moja kuzynka bardzo sobie go chwali... Dawno jej nie widziałam i zawsze, ze tak napiszę byłą z niej waga ciężka... a teraz to czekam na przyszłotygodniową imprezę, bo powiedziała że jej nie poznamy... Obecnie odrzuca video rozmowy nawet... bo wyłącza kamerki jak się do niej dzwoni... Pewnie chce całą rodzinę zadziwić... Nie mniej jeżeli to jest prawda i ona faktycznie schudła... to nie będę się zastanawiała

Gość gość
WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!!

To Ty idź stąd jak nic nie wnosisz do dyskusji. Jeśli chodzi o odchudzanie, to tabletki nie pomogą. Raczej czystek i pokrzywa.

Gość gość
WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!! WOn żałosna spamówo!!!

Gość gość
Też stosowąłam Foreverslim. U mnie waga spadła o 12 kg co dla mnie jest w pewien sposób "życiowym rekordem" ale co ważniejsze, odchudzałam się rok temu... i nie było efektu jojo

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Foreverslim.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość Kasia 21y
Ja ajk na razie jestem bardzo zadowolona z efektu jaki daje mi stosowanie Slimunox. Biorę je od dwóch miesięcy i w tym czasie na wadze minus 10 kg

Gość Oliwia N
Mi bardzo pomoigło zastosowanie Slimunox. W 3 miesiące pozbyłam się 16 kg nadwagi,