Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kora1987

odchudzanie, start pazdziernik 2016 :)

Polecane posty

Gość Kora1987

Witam wszystkich, zapraszam kazdego, kto chcialby tak, jak ja schudnac kilka albo kilkanascie kilogramow ;) Potrzebuje wsparcia i motywacji bo sie juz ladnie rozhulalam... Mam na imie Patrycja i mam 29 lat, 8 miesiecy temu urodzilam corcie, w ciazy przytylam 13 kg. Po porodzie bylo -11, przytylam karmiac piersia (wiem, wiem jestem dziwna i fakt popuscilam sobie.. ). Niestety dodatkowo przez problemy z tarczyca mam trudnosci ze zrzuceniem wagi. Do rzeczy do konca roku, czyli w 3 miesiace chcialabym zrzucic przynajmniej 6kg. Jakie plany? Zero slodyczy (niestety lubie) fastfoodow, sokow slodkich, chipsow.. i wszelakiego niezdrowego jedzenia. Przy dziecku mam troche ruchu, ale dodatkowo bede chciala wieczorem chociaz z godz pocwiczyc. Nie wazylam sie dawno, az boje sie stanac na wadze...

nie wiem czemu, ucielo czesc wypowiedzi :/ pewnie otraniczenia, co do ilosci znakow. co do wagi, ostatnio bylo 73/172cm. Zapraszam serdecznie kazdego, kto chce powalczyc o lepsza wersje siebie ;) w 'kupie sila' :)

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość czulaja921
Ja zbijam kilogramy już dobry miesiąc;) fajne uczucie gdy wchodzisz na wagę a tam 6kg mniej w miesiąc! Super motywacja do działania;) Suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl którą przyjmuję bardzo wspomagała mnie w tych ciężkich jak dla mnie chwilach podjadania;)

Gość gość
Hej, i jak tam autorko odchudzanie? Przypadkowo weszłam bo też się biorę za siebie. Temat widzę ma już kilka dni. Ja ważyłam się 9.10 i ważyłam 71,3 zważę się po tygodniu czy dwóch i zobaczymy. Chciałabym schudnąć do 60kg

Gość gość
Hejj, od 2 tygodni jestem na diecie i czuje się świetnie. Schudłam 2.5 kg wiec już odniosłam taki mój mały sukces :) ważyłam 72 kg przy wzroście 161cm ... wiem, to bardzo dużo, ale jakoś po mnie tego nie widać ze aż tyle ważę. Moim celem są 53 kg i wierzę że i mi i wam uda się osiągnąć nasze cele, bo na prawdę warto!

Gość Kalinka81
Dołączam do Was dziewczyny :) Lat 35, bez tarczycy, dobiłam do 70 kilo i od 10 .10 zaczęłam walkę.

Gość chmurka26
zgadzam się z Wami dziewczyny! nie ma co szaleć z dietami. Trzeba to robić ze zdrowym rozsądkiem i dlatego tak ważna jest suplementacja. Ja schudłam parę ładnych kilo przed wakacjami i używałam suplementów z hepatica.pl ;) Dacie rade! :D

Gość gość
ja przy stosowaniu slimcea jak schudłam ponad 10kg bałam się że waga wróci po odstawieniu. Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu nie wracajcie do starych nawyków żywieniowych i nie będzie problemu.

Gość gość
Ja też ja też się dołączam :) zaczęłam od października, próbowałam sama ale coś słabo mi idzie :/ chyba skorzystam jednak z pomocy dietetyka, kurcze tylko potrzebuje opinii kogoś kto już brał udział własnie w takiej akcji odchudzania z dietetykiem przez Internet(mieszkam na wsi- nie ma u nas dietetyków)- ma to jakiś sens? Bo ja znalazłam psychodietetyka(mam słabą motywację więc dla mnie bomba) i tak się zastanawiam czy internetowe wizyty dają coś ? Achh babka nazywa się Monika Kurdej i tu jest profil jej http://znajdzlekarza.pl/monika-kurdej/psychodietetyk/jozefow Jakby ktoś jeszcze korzystał już z jej usług i chciał mi coś o niej powiedzieć to tym bardziej będę wdzięczna. Buziaczki dla wszystkich starających się o nowy wygląd!

Ja też się przyłączam :) Lat 27, wzrost 158 cm. W 1 ciąży (7 lat temu) przytyłam 28 kg (z 58 do 86 kg), w ciągu 2 lat schudłam do 54 kg. W 2 ciąży (10 m-cy temu) przytyłam z 67 kg do 89 kg. Teraz ważę 69 kg a dążę do 52. Nie spieszę się, mam czas do wakacji ;) Dieta 1500 kcal - wyliczyłam sobie dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, od przyszłego tygodnia dorzucam rowerek, potem orbitrek :) Będzie mi łatwiej w grupie, więc liczę na wsparcie. Bardzo motywujące dla mnie jest codzienne pisanie co danego dnia zjadłam. Mam nadzieję, że temat się rozkręci ;)