Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel4233

Prosił bym o pomoc .

Polecane posty

Gość daniel4233

Witam mam na imię Daniel, chciał bym się dowiedzie czy to jak się odżywiam przyniesie mi efekt . Od zawsze byłem otyły może nie tak strasznie ale zawsze brzuch miałem . Podobno przez leki bo one zwiększały apetyt mój ale to jak byłem mały . Ale teraz już powiedziałem sobie że koniec z brzuchem , i walczę z nim siłownia 3 razy w tygodniu . Wracając do mojego odżywiania rano o 8 zjem jedną kanapkę z masłem i serem zazwyczaj potem o 11 drugą o 13/14 zjem zupę i tak o 17/18 zjem albo kanapkę lub jakiegoś banana . I cały dzień pije wodę mineralną. czasem się zdarzy raz na tydzień przy sobocie jakiś soczek wypić lub Tigera. ale bez alkoholu. I mam pytanie czy tabletki AFRICAN MANGO pomagają z zrzuceniem wagi ? A i mam 185 cm wzrostu i warze 77 obecnie . Był bym bardzo ucieszony jak by mi ktoś pomógł i powiedział co robię źle itp . A i ja mam dosyć ciężką prace .

Gość gość
Jesz za mało jak na taki wysiłek i nawet jak schudniesz to jojo murowane .

Gość gość
aha no i jeszcze zapomnij o afrikan mango , chyba że po prostu reklamujesz to badziewie !

Witam Serdecznie . Miałem przyjemność skorzystać z najnowszego programu zdrowotnego Niemieckiej firmy LR . Program polega na Odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. Działa on na około 60 chorób i dolegliwości. Odbudowujemy cały organizm od podstaw i usuwamy przyczynę chorób i dolegliwości. Ja osobiście jestem po tej kuracji i dzięki niej pozbyłem się 24 kg w 4 miesiące nadwagi bez ćwiczeń i głodzenia się ,ustąpiły moje problemy z nadciśnieniem,bólami kręgosłupa i Clasterowe bóle głowy od których w trakcie mdlałem. Jeżeli ktoś szuka konkretnej zmiany swojego wyglądu i chciał by poprawić stan zdrowia to mogę również polecić mu tą metodę. Zainteresowanych którzy chcą dowiedzieć się więcej zapraszam na e-mail slawomir01slawinski@gmail.com

Witam Serdecznie . Miałem przyjemność skorzystać z najnowszego programu zdrowotnego Niemieckiej firmy LR . Program polega na Odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. Działa on na około 60 chorób i dolegliwości. Odbudowujemy cały organizm od podstaw i usuwamy przyczynę chorób i dolegliwości. Ja osobiście jestem po tej kuracji i dzięki niej pozbyłem się 24 kg w 4 miesiące nadwagi bez ćwiczeń i głodzenia się ,ustąpiły moje problemy z nadciśnieniem,bólami kręgosłupa i Clasterowe bóle głowy od których w trakcie mdlałem. Jeżeli ktoś szuka konkretnej zmiany swojego wyglądu i chciał by poprawić stan zdrowia to mogę również polecić mu tą metodę. Zainteresowanych którzy chcą dowiedzieć się więcej zapraszam na e-mail slawomir01slawinski@gmail.com

Gość gość
w dni które nie chodzisz na siłownie możesz jeść tak jak jesz, ale w dni w które chodzisz na siłownie, powinnieneś coś więcej zjeść. coś wysokowęglowodanowego. może być banan, albo jakaś odżywka białkowa, owsianka z bakaliami :)