Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Novy1

Moje przeżycie

Polecane posty

Gość Novy1

Moja mama rozwiodła się z ojcem jak miałem 2latka. Teraz mam lat 15 i chce o czymś opowiedzieć. Ostatniej niedzieli siedzieliśmy z mamą nago i oglądaliśmy telewizję(wiem to dziwne ale ja i mama jesteśmy bardzo swobodni i się siebie nie wstydzimy). Mama leżała obok na brzuchu, a ja siedziałem zerkajac na jej pupe. Jest piękną kobietą jak na wiek 36 lat. Ma średniej wielkości piersi zgrabną wypukłą dupke i jest szczupła. Mama usiadła by napić się wody, a ja patrzyłem na jej piękne piersi i duże twarde sutki. Gdy mój powstaniec zaczął stawać ona uśmiechnęła się i powiedziała ze jak chce to mogę sobie zwalić. Tak więc zrobiłem bawiłem się nim, a mama patrzyła. Gdy stał juz do granicy możliwości podsunołem się do niej i spytałem czy mogę ją podotykac. Zgodziła się na to więc dotykałem jej piersi obiema dłońmi, a jej sutki twardnialy coraz bardziej. Spytałem czy mogę je possac i mama po chwili zastanowienia zgodziła się. Gdy przypadkiem mój członek dotkną jej brzucha wzięła go do ręki i powiedziała ze mi pomoże. W końcu mnie poniosło i wstałem i przyłożyłem kutaska do jej ust. Zaczęła mi ssac! Nie mogłem w to uwierzyć.. Było mi tak dobrze. Ona masowala swoją muszelke. Powiedziałem by się odwróciła i masując jej pośladki rozszerzylem je i lizalem pyszna dziurke, a ona dale masowala muszelke. Wsadziłem jej w dupke.. Po czym spytałem czy tak mogę. Kiwnela głową i zapinalem ja w pupe, potem przerzucilem się na cipeczke macajac mamę cały czas. Gdy dochodziłem wyjalem go i mama powiedziała ze zrobi mi loda, a gdy będę miał trysnac mam go wyjąć z ust. Cudownie się czułem, a gdy nie wytrzymałem spuściłem jej się do buzi ona najpierw się zdziwiła a potem polknela lizać mi go dalej. Od tamtego czasu zrobiliśmy to 2 razy.

Gość gość
16:21 uwaga znowu ten zasraniec pokazuje swój pryszczaty rów :O autorze nie uważasz, że seks z matką to jednak coś obleśnego i niegodziwego?