Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chce zaprosić dziewczynę z którą się kiedyś spotykał do naszego mieszk

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem, mój facet jakieś 3 lata temu poznał dziewczynę z innego miasta, z którą się spotykał, byli razem w Rzymie i Londynie, twierdzi, że ona chciała czegoś więcej ale on nie chciał, wszystko sobie wyjaśnili i zostali przyjaciółmi. Ostatnio do niego napisała i zapytała co słychać. Teraz on mówi, że chce ja zaprosic do nas, wraz z jej siostra i szwagrem. Powiedzialam, ze nie chce ich w swoim domu, myślicie, że dobrze zrobiłam?

Gość gość
Czuje coś do niej

Gość gość
Ja bym się zgodziła, bo nie jestem zazdrośnicą. Jeśli jednak coś by sie serio zmieniło na gorsze w zachowaniu faceta podczas tej wizyty albo po niej, to drugiej wizyty już by nie było.

Gość gość
a po kij masz mieć w domu osobę, z którą twój facet się całował? i nieważne jest to z kim przyjdzie. niech przyjdzie sobie i z britney spears. dlaczego masz ogarniać dom na ich przyjście? ja bym powiedziała stanowcze "nie". w swoim mieszkaniu masz się czuć jak w azylu, a nie ugaszczać jakąś byłą i jeszcze udawać głupią, że wszystko jest okej. nie chcesz to nie i koniec gadki. jeśli on odczywa tak wielką potrzebę spotkania z nią, niech wyjdą na miasto na kawę. nie wiem dlaczego w ogóle rozważasz jeszcze podjęcie innej decyzji. nawet jeśli dziewczę jest w porządku i nic ci nie zrobiło, radziłabym nie katować się.