Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekuj dziś mnie.

Polecane posty

Gość gość
To nie Marta :D dziś zajęty będę,na pocieszenie ;*

Gość gość
Gdzie mam Cie oczekiwac? Bo mialam zamiar w domu siedziec

Gość gość
Niebawem przyjdę...

Gość gość
Przyjdz.Paweł mi koło domu chodzi i psy wypuszcza a potem jakimś smierdzielstwem oblewa zebysmy tego mieli dosc i sie ich pozbyli po to zeby zaden pies nie zaszczekał jak on bedzie znowu chodził za nasz garaż opał krasc albo cokolwiek innego.Rafał jest idiotą ze im na to pozwala i ze jeszcze dom nie jest ogrodzony.

Gość gość
Dzieci w spokoju co rano nie mogą do szkoły jechać bo wszystkie psy za nimi lecą az na asfalt albo pred wyjsciem muszą ich takie smierdzącezpołapac i pozamtkać młody juz robi co moze zeby te kojce pouszczelniac ale re gnoje zawsze znajdą sposob zeby je wypuscic nocą albo nad ranem.Dom nie ogrodzony to łazą jak koło swojego.Juz nam trzy pompy ukradli. mase opału czesci rower i rozne inne rzeczy.Normalnie pojde z tym na policje jak Rafał nic z tym nie zrobi.Bozena sie odgrazała ze ktos nas zgłosi z tymi psami ze ganiają po polach tylko tak sie składa ze ona by pierwsza lwciała donosić..i to jej i calej reszcze zalezy zebysmy mieli problemy.Pawel je wupuscza i łazi jak tylko nasze auto spod domu odjedzie.