Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

ale dzisiaj tutaj nudy

Polecane posty

Gość gość
To w sumie dobrze, że ludzie odeszli od monitorów :)

Gość gość
Gnijesz tu tak samo jak inni,nie jesteś lepszy p**do :classic_cool:

Gość gość
Jest nudno bo ty jestes nudny i masz na dodatek malego siusiaka

Gość asiutka   1999
A jest ktoś?

Gość gość
Rysiu zauwazyles ze tu nikt nie chwali z tych co studiuja np.medycyne,prawo czy architekture.tylko ty jak idiota stawiasz siebie ponad innych.na szacunek i chwale i uznanie trzeba zasluzyc w oczach innych a nie wystawiac sobie laurki samemu.

też coś o tym wiem że z rodziną najlepiej na zdjęciu, czasem mam takie marzenia aby się odciąć i żyć swoim życiem chociaż wiem że to raczej nie możliwe

Gość gość
Haha a to dobre .gadaja o swoich niby wiekszych osiagnieciach od innych a narzekaja na najblizsza rodzine u ktorych siedza na garnuszku i nie maja odwagi sie wyprowadzic i wziac swoje zycie we wlasne rece.i niby szczyca sie ze maja za soba zdany egzamin dojrzalosci haha ale mi dojrzalosc.

dobra morda cicho prawiku a ty co masz? ja przynajmiej nie boje sie pisac ze swojego konta a wy musicie z goscia

Gość gość
I co ztego ze z konta.to konto jest tyle samo warte co gosc.podaj swoje nazwisko, imie to wtedy moglbys mnie krytykowac panie z zdanym egzaminem dojrzalosci co siedzi na garnuszku mamusi.

współczuje ci i wiem ze nie zaslugujesz na taka sytuacje, chociaz moj stary też czasem szczególnie po paru piwach p******i bez sensu glupoty albo ma swoje humorki, ale na szczescie rzadko mu się to zdarza, bo raz że pracuje i nie ma czasu aby piwkować czesto, a dwa ze w sumie podobnie jak ja zraził swoich znajomych do siebie i nie ma z kim :D

Gość gość
Rysiu to prawiczek na utrzymaniu starych,a taki bystry na kafeterii :D

Gość gość
Rodziny sie nie wybiera.ale ty 22 masz lat 22 a nie 16 !!! Wiec powinnas byc juz dojrzala a nie zachowywac sie jak jakas siksa czy czesc tereska.jak nie umiesz podejmowac decyzji madrych i wlasnych i nie umiesz przeciwstawic sie tatusiowi tzn.ze jestes niedojrzala.

u mnie tez idzicie przezyc tylko fakt pare razu narobił wstydu przy ludziach :D albo mnie denerwuje jak sobie gram a ten mi przylazi i pierdzieli glupoty, tez raz wstydu narobil jak akurat gadalem na TSie i wirtualni znajomi slyszeli jak go wypiertalam z pokoju :D matka tez mnie czasem denerwuje szczególnie jej wygorowane ambicje wobec mnie trochę odpuściła jak porządną kase zaczełem przynosić do domu

Gość gość
bo ciotek plotek ni ma

Gość gość
Rysiu powinienes isc do urzedu skarbowego i spytac o swoje wyplaty i jaki podatek masz do zaplacenia.

Gość gość
nudno bo same c***y pozostały

20:07 juz sie wszystkie dowiedzialem od szefa i sam mi z tym pomoże ale to jeszcze czas teraz nie czas i miejsce na takie sprawy

Gość gość
A wyjasnil ci dlaczego kasa na konto nie poszla?on moze bedzie chcial wykazac ze dal ci mniej kasy niz w rzeczywistosci.w naszym kraju stawka podatku od utajonych dochodow wynosi 80%.

bo to jest umowa o dzieło czyli konretną pracę każde zlecenie to była osobna umowa co wszystko było wypisane i czasem dostawałem naraz 6 papierków i to wszystko musiałem podpisac i to w kilku miejscach

nie wiem czy Austriacki koncern mający fabryki w kilku krajach europy i nie tylko bawiłby się w przekręty

przez rok przewija się tam z 1000 osób jak nie wiecej bo jest pełno jednostrzałowców bo s********ja po jednej nocy i wszyscy maja te same umowy i nikt nie mial nigdy problemow

Gość gość
Czyli podpisywales umowe z austriakiem czy polakiem?przekrety sa wszedzie.bylem swiadkiem przekretow w kilku duzych firmach.