Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzuciłam go nie wiem czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta, który na tydzień przyjechał do Polski w sprawach służbowych. Fajny, inteligentny, ale bardzo niski. Pomimo tego dałam mu szansę. Na kolejnym spotkaniu zapytał czy mógłby mnie pocałować. Była chemia między nami ale stwierdziłam ze miejsce i czas nieodpowiednie. I odmówiłam w najgorszy sposób, tak że wyszło ze nie chce w ogóle tego pocałunku. Dzisiaj spotkaliśmy się żeby się pożegnać bo wyjeżdża w nocy i chyba było mu trochę przykro. A najgorsze ze ja sama nie wiem czy dobrze zrobiłam :( myślę o nim i mam mętlik w głowie. .. :/

Gość gość
ja tez odrzucilam niskiego, poza wzrostem wlasciwie wszystko bylo ok, dobra praca, mieszkanie, niezla twarz, wysokie stanowisko, opiekunczy ale byl mojego wzrostu tez sie zastanawialam czy dobrze zrobilam ale chyba tak, ten wzrost by mi zawsze przeszkadzal

Gość gość
I co by sie stalo jak bys raz przykucnela i dala mu sie cmoknąć? Mialby co latami wspominac w tych swoich emiratach arabskich tam na 1 kobiete przypada 250 napalonych mężczyzn serio sprawdzcie statystyki

Gość gość
Ale to jest Polak tyle ze mieszka za granicą. I nie jest niższy w tym samym wzroście.

Gość gość
Może napisz do niego i powiedz, że też miałaś ochotę na pocałunek, a wyszło inaczej... on pewnie czul się odrzucony Ale w sumie może lepiej rodzina czy znajomi zawsze by ci przybywali ze niski kurd**el sad but true

Gość gość
zadzwon do niego

Gość gość
kiedys tez odrzucilam kogos i bardzo tego zaluje

Gość gość
to po ile macie wzrostu

Gość gość
gość dziś zadzwon do niego A roaming? Już lepiej maila napisz

Gość gość
gość dziś kiedys tez odrzucilam kogos i bardzo tego zaluje A co? zemścił sie?

Gość gość
Co roaming ? Nie znasz się

Gość gość
Ale po co ma dzwonić? I tak jest za granicą wiec nie przyleci teraz specjalnie dla niej. Ja na twoim miejscu wiedząc że i tak wyjedzie dalabym się pocałować niż teraz rozmyślać jakby to było .

Gość gość
zycie sie zemscilo

Gość gość
Za zabawe uczuciami zawsze sie placi

Gość gość
Dobrze zrobiłaś autorko i kobiety z tego tematu. Niech wspomniani faceci znajdą normalne kobiety a nie takie jak Wy, które odrzucacie kogoś z byle powodu. Jak wzrost czy kolor włosów który nie pasuje do Waszych bucików. Kiedyś karma wróci.

Gość gość
Ale glupota ! Mam 183 cm i mój mąż jest o 6 cm niższy! I co z tego??? Może kiedyś kiedyś na początku to zauwazalismy ale teraz po latach nie ma to znaczenia! Mam cudownego faceta! Najlepszego na świecie mzeza i ojca naszych dzieci.byłabym idiotka gdybym go odrzuciła z powodu wzrostu!