Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomy ma 26 lat i chodzi z 17 latką

Polecane posty

Gość gość

I wcale nie będę go krytykował - wręcz mu zazdroszczę. Bardzo ładna i sympatyczna dziewczyna. Zresztą to licealistka, więc wcale nie jakaś młodociana idiotka.

Gość gość
A co na to jej rodzice? :O

Gość gość
20:12 a ty co zazdrosna jestes?

Gość gość
to jakiś pedofil jak można z taka małolatą chodzić?

Gość gość
Jestem 27-letnią kobietą i jak tak sobie przypominam siebie sprzed 10 lat, to dla mnie 26-latek byłby za stary, wówczas dopuściłabym max 5 lat różnicy...

Gość gość
17 lat to nie jest malolata,nie przesadzaj.

Gość gość
20:18 a dzis stara panno wziela bys kogo kolwiek byle byl, ale nie ma chetnych co?

Gość gość
O co miałabym być zazdrosna? Że jest na poziomie emocjonalnym 17 latki? On jest już dorosły, a raczej powinien być, a ona to dzieciak emocjonalny i mentalny jeszcze. To ty napisałeś, że jesteś zazdrosny więc nie projektuj na mnie swoich patologii :O Jej ojciec jest pewnie zadowolony, że jego córunia liże starego penisa i wydaje kieszonkowe na prezerwatywy :P

Gość gość
20:23 oj zazdrosc sie z ciebie wylewa, ze faceci wola nastolatki od takich przechodzonych jak ty.

Gość gość
A ty zakompleksiony frajerku z babskiego forum, chciałbyś takie 17 stki, ale za brzydki, za głupi i za mało zaradny jesteś, prawda? :) Możesz tylko zazdrościć i i ślinić się na nie z daleka, albo oglądać na kompie :P I obrażać kobiety pod płaszczykiem anonimowości po internetach :D

Gość gość
20:36 aktualnie jestem zakochany w 16 latce, jestem inteligentny, zaradny i przystojny, ale jestem niesmialy. :)

Gość gość
gość dziś O co mam być głupcze zazdrosna? Że nie jestem z 17 latką? :D To ty jesteś :P I po raz kolejny projektujesz na mnie swoje wady, wyobraź sobie, że nie wszyscy są tacy prymitywni jak ty :P Z niczym nie trafiłeś, a tak bardzo chcesz mnie urazić :)

Gość gość
gość dziś 20:36 aktualnie jestem zakochany w 16 latce, jestem inteligentny, zaradny i przystojny, ale jestem niesmialy. usmiech.gif I dlatego toczysz jad na kafeterii?

Gość gość
gość dziś Sam mam 25 lat i olewam takie poniżej 22 roku życia bo kojarzy mi się pedofilią.

Gość gość
ja nie mam z tym problemu, 26 latek to nie jest znowu jakiś stary dziad a ta co tutaj toczy piane to pewnie jest stara i brzydka,zazdrości młodości

Gość gość
gość dziś W którym miejscu ja zazdroszczę jej młodości? Ja mówię o tym facecie i tobie, że jesteście niedojrzali emocjonalnie, skoro lecicie na dzieciaki :O

Gość gość
mloda ladna dojrzala super sprawa. Osobiscie mam taka sama sytuacje.

Gość gość
Sam mam 25 lat i wolałbym taką 17 latkę, niż 22 latke, bo taka 17 latka może być dziewicą, a 22 latka ? Już zapewne po związkach i nie dziewica.

Gość gość
Kobiet jest mniej niz mezczyzn ponadto same lecicie na starsych

Gość Michał121212
Ja mam 29 lat i jestem zakochany w 16 latce. Glownie dlatego, ze jest spore prawdopodobienstwo, ze jest jeszcze dziewica.

21:12 facetow owszem rodzi sie wiecej, ale okresu dojrzewania dozywa wiecej dziewczyn niz chlopakow. Po za tym faceci pozniej gina w wypadkach, mordobiciach, albo w sytuacjach samobojczych typu: "potrzymaj mi piwo, ej patrzcie na mnie". :D

Gość gość
gość dziś W którym miejscu ja zazdroszczę jej młodości? Ja mówię o tym facecie i tobie, że jesteście niedojrzali emocjonalnie, skoro lecicie na dzieciaki pechowiec.gif x akurat jestem kobietą i zawsze najwiecej plują się stare baby których nikt nie chce że te młodsze mają powodzenie

Gość gość 5555
też miałam 17 lat jak zaczęłam sie spotykać się z chłopakiem 26 letnim, chodziliśmy razem przez 7 lat teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od 3 lat

Gość gość
mnie zadna rownolatka nie chciala a teraz mam i to mlodsza

Gość gość
W sumie 17 lat jest 17 nierówne. Jeśli jest maturzystką to jeszcze OK, ale jeśli II klasa liceum to już przesada.

Gość gość
Zamiast sie cieszyc, ze diewczyna ma fajnego chlopaka a chlopak ma w koncu jakas diewczyne to psioczycie.

jak czytam te niektóre komentarze to az poprostu sie przekręcam... ja mam 18 lat a mój narzeczony 30!!!!!! i wiecie co? nikt nie widzi róznicy! i powiem jeszcze jedno ze przynajmniej starszy facet albo kobieta inaczej juz mysla, ale takze to zalezy od swojego podejscia do zycia, bo czasami jak rozmawiamy to on mi na zarty mówi ze nie wierzy ze tyle mam lat tak mam poukładane w głowie,... takze to ze ona ma 17 lat nie oznacza ze jest małolata!!! pozdrawiam

Gość gość
22:15 ale to jazgocza zazdrosne stare panny, ktorych nikt nie chcial bo, albo byly (i sa nadal) zj****e, albo ksiezniczki wybrzydzaly. Zwykla selekcja naturalna. Odpady wymieraja bezpotomnie. ;)