Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ile dni trwa wymiana szybki w Ispocie?

Polecane posty

Gość gość

Spadł mi telefon,który miał jeden miesiąc... IPhone 6s. Ile trwa u nich wymiana szybki po oddaniu telefonu ? Tzn mam lekko ramkę uszkodzona (jedna ryska minimalna) i pan powiedział ze musze przyjść w poniedziałek gdy bedzie specjalista i powie czy telefon kwalifikuje sie do wymiany w ogóle tej szybki bo Apple nie wymienia z lekko uszkodzona ramką ale mam nadzieje,ze powie ze sie kwalifikuje. Tak wiec ,ile trwa taka wymiana ? ;( jestem załamana

Gość gość
to zalezy,jak mu zrobisz loda to rozumiesz ze naprawa poleci szybko,a jak myslisz ze na piekne oczy cos zalatwisz to sie mylisz :-P

Gość gość
Napisze ktos z własnego doświadczenia?

Gość gość
Ludziom miesięczne niemowlaki wypadają z rąk, nie maza się jak ty. Z powodu głupiego telefonu.

Gość gość
Jakbyś zapierdalal 7 dni w tygodniu przez długi czas zeby go sobie kupić ciekawe co byś powiedział

Gość gość
I sie nie rozczulam TYLKO PYTAM ILE DNI POTRWA WYMINA. Chyba nie rozumiesz zdania .. co jest niejasne ?

Gość gość
6s to stary model. Wstyd z nim się pokazywać. Nie warto naprawiać. Kup 7.

Gość gość
A moze ktos odpowie NA TEMAT? ile czasu wymieniają szybki w ispocie

Gość gość
Zadzwoń do Ispotu, to będziesz miała na temat.

Gość gość
Nie bede 4 razy tam jeździć poza tym ONI NIE ODBIERAJĄ! A ten wątek jest po to aby na temat pisać !

Gość polineczka11
To zależy od ilości zleceń. Mojej siostrze wymieniali 2 tygodnie :) Teraz mnie zmotywowałaś do zakupu szkła hartowanego ale to poczekam na kupony u https://www.qpony.pl/izigsm :) Jak już oszczędzać to oszczędzać :P

Gość gość
Tak naprawdę sama wymiana nie zajmuje dużo czasu więcej trwa czekanie w kolejce

Gość gość
zalezy jaki model, do X szybka kosztuje 1500zl ale do starych 4 albo 5 sa juz bardzo tanie tu sa wszystkie ceny http://wymianaszybkiiphone.pl/

Gość gość
W serwisie na gwarnej we Wrocławiu https://serwisiphone.pl/ naprawili mi na oryginalnych częściach bardzo szybko wyswietlacz wszystko zależy od serwisu tu miałem naprawe na miejscu a można też wysyłkowo

Gość gość
czasami od reki

Gość arno

https://wymianaszybkiiphone.pl/ najtaniej znalazlem tutaj i na oryginalnych czesciach. ul gwarna / kosciuszki centrum przy dworcu

Generalnie to przyzwyczaiłem się do rozpoznawania twarzy w iphone i przyznam, że jak doszło do uszkodzenia to natychmiast szukałem pomocy. Skontaktowałem się telefonicznie z applemobile.pl/naprawa-face-id-iphone-12-11-xs-x-xr/ i zaproponowali naprawę wysyłkową, skorzystałem i wszystko ok do tej pory. Na 180 dni dali mi zabezpieczenie, ze będzie działało i faktycznie tak było. Nie mam problemów do tej pory. Samodzielnie i tak nic nie zrobisz. Nie mam narzędzi, nawet bym się bał cokolwiek rozkręcać. Drogo też nie jest, cennik jasny podają, do akceptacji. Widzisz nawet status naprawy na bieżąco. Bardzo mi się podoba takie podejście. Właściwie wszędzie powinno obowiązywać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować