Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 dni po pregnylu

Polecane posty

Gość gość

Witam 5 dni temu wziełam zastrzyk pregnyl 10000j nie czułam bolu jajnika na ktorym był pecherzyk. Wczoraj 4 dni po mialam tylko lekki ból podbrzusza i od wczoraj wieczorem wziełam tabletke luteiny. Dziś 5 dni po czuje takie ciągnięcie tego jajnika to nie jest ból tylko takie ciągniecie. Proszę niech wypowiedzą się te osoby które przyjmowały ten zastrzyk jak się czułyscie. To mój pierwszy cykl z zastrzykiem i luteiną.

Gość gość
Może od pregnylu, może od luteiny, a może od zupełnie czegoś innego, ja raz na jakiś czas tak mam. P.S. Nie jestem w ciąży.

Gość gość
Po prostu spokojnie czekaj na test, nie doszukuj się objawów, bo podczas dłuższch starań, zwłaszcza zwiększonej nadziei (nowe leki) żadne objawy nie są obiektywne. Wiem co mówię bo starałam się ponad 4 lata (ok 50 cykli...) i analizowałam każde zakłucie, ćmienie brzucha, robiłam test kilka dni przed spodziewanym terminem okresu, a kiedy zaszłam, w cyklu "spisanym na straty" nic nie zauważyłam, nawet tego że mam tydzień spóźnienia...Teraz się nie staram i nie raz coś czuję i sama się z siebie śmieję, że kiedyś już bym to goooglowała :) Powodzenia

Gość gość
Tak mi się wydaje że to od leków tym bardziej że pregnyl i luteine biorę po raz pierwszy.