Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłośc Mego Niepokalanego Serca jest darem dla każdego kto czuje zagubienie

Polecane posty

Gość gość

i trwogę przed życiem . Miłość Mego Niepokalanego Serca jest bardzo wielka i całkowicie ochroni was przed wszelkim zagrożeniem o ile będziecie Mnie szukać ... . " Błogosławieni ci którzy pokładają ufność w przyjęciu Miłości Serca Matki Najświętszej ." Kto tylko przyjmie miłość Mego Serca tego uszczęśliwię nowym życiem aby jak najszybciej oddalić od was depresję , lęki i zatrwożenia , abyście stali się dzielnymi rycerzami i rycerkami których obecnie tak bardzo brakuje.

Gość gość
oraz dodam tablet lenovo za jedyne 99 gr .

Gość gość
Październik miesiącem różańca :)

Gość gość
po odmówieniu 2 dziesiątek różańca za duszę w czyśćcu , dziesięć osób zostaje zwolnionych do nieba ,( Fulla Horak)

Gość gość
Mam modlić się za jakiś przestępców co to tu na ziemi rozrabiali a teraz siedzą w czyśćcu? Niech tam siedzą do usranego za krzywdy wyrządzone tu na ziemi. Choć sprawiedliwość po śmierci ich dosięgnie.

Gość gość
każdy musi choć przez krótki czas być w czyśćcu w drodze do nieba , inni muszą być dłużej ale każdy będzie wyglądał i oczekiwał pomocy z ziemi .

Gość gość
Najświętsza Niepokalana Maria mówi do Mary Efrem z Ameryki :" Moja córko , jeżeli miłość do Mnie nie będzie mocno wrośnięta w wasze serca to szybko zaniknie albo zostanie wyrwana przy pierwszym sztormie jaki ją ogarnie ." "Różaniec święty jest bronią której zły wróg boi się najbardziej . Jest on również schronieniem dla tych którzy szukają obrony przed złem ...". www.michaeljournal.org/matkabozaameryki.htm

Gość gość
Piękny temat :) Autorko dziękuję :)

Gość gośćp
Módlmy się za nawrócenie nienawróconych

Gość gość
modlę się o godz 21.00 na różańcu gdyż wówczas odczuwamy jak depresja odchodzi i czuję spokój , dziękuję ,

Gość gość
Najświętsza Maria zachęca aby przyjąć miłość jej Niepokalanego Serca którą ma dla nas przeznaczoną , aby nas uzdrowić od niepotrzebnych depresji i zatrwożenia . A gdy już poczujemy w sercach płomień jej miłości by nie tracić tego daru na emocje świeckiego świata , wyłączyć ekrany i znaleźć tych co żyją zagubieni bez przyjaźni i bez opieki .

Gość gość
Maryjo, Królowo Polski, Maryjo, Królowo Polski, jestem przy Tobie, pamiętam, jestem przy Tobie , pamiętam. Czuwam.

Gość gość
Dziękujemy ci Niepokalana Maryjo za to że przypominasz nam , że nas wciąż kochasz .

Gość gość
Najświętsza Maria mówi : " Nazywam was dziećmi , ponieważ mój Syn chciał bym była matką dla was wszystkich . Kto uzna Mnie swoja Matką ten z radością pozna Boga . " " Niech wszyscy ludzie poświęcą się mojemu Niepokalanemu Sercu . Poświęćcie mi wasze dzieci , całą młodzież i małe dzieci . Nie pozbawiajcie ich moich kochających matczynych objęć . " "Jakże wielka jest moja miłość do was ! Wszystko co ode mnie przychodzi jest miłością dla was . Odkryjcie tę miłość, która nawet to co złe potrafi oddalić i przemienić w dobro ". (objawienia Maryi z San Martino , Italia 1990)

Gość gość
dziękuję ..

Gość gość
Dziękuję! pomodlę się tak Elżbieta

Gość gość
Ostatnie Orędzie Maryi z Medziugorje, 25. maj 2018r. „Drogie dzieci! W tym niespokojnym czasie wzywam was, abyście mieli więcej zaufania do Boga, który jest Ojcem waszym w niebie i który mnie posłał, abym was prowadziła do Niego. Otwórzcie swoje serca na dary, które On wam pragnie dać i w cichości serca adorujcie mego Syna Jezusa, który dał Swoje życie, abyście żyli w wieczności, do której was pragnie prowadzić. Niech waszą nadzieją będzie radość spotkania z Najwyższym w życiu codziennym. Dlatego wzywam was: nie zaniedbujcie modlitwy, bo modlitwa czyni cuda. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie. ” Amen.

Gość gość
Najświętsza Maria mówi do bł . Gladys de Motta w San Nicolas w ameryce południowej słowa : " Różaniec święty jest bronią której każdy wróg boi się najbardziej . Różaniec jest najpewniejszym schronieniem dla tych którzy szukają obrony przed złem dla siebie lub dla innych. " " Ale nade wszystko różaniec odmawiany z sercem odmawiany żarliwie jest bramą przez którą wejdziecie do Mego Niepokalanego Serca ... " .

Gość gość
Najlepiej to od razu przepiszcie cały majątek na Rydzyka ;)

Gość gość
11 II 1990 r. Święto Matki Bożej z Lourdes. Modlimy się wspólnie. Prosimy o pomoc Maryję. Maryja odpowiada: "- To Ja właśnie chcę z wami dzisiaj mówić. To, co będę mówiła, chciałabym, aby było upowszechnione, bo dotyczy wszystkich moich polskich dzieci (również za granicami). Pragnę wskazać wam, które z waszych starań uważam teraz za najważniejsze. Na początku mam taką małą prośbę: Proszę was, jak matka prosi swoje dzieci, proszę o to, aby każdy wasz dzień stał się pożyteczny poprzez chociaż jeden uczynek miłości bliźniego, choćby najdrobniejszy. Każdy akt miłości bliźniego jest dowodem waszego człowieczeństwa, czyli zrozumienia waszego współuczestnictwa w życiu wspólnoty ludzkiej. Nie wymagam od was, dzieci, działań nadzwyczajnych, lecz drobnych, ale stałych dowodów waszego zrozumienia, że uczestniczycie w życiu całego narodu (społeczeństwa) i że to zauważacie. Dzieci, chodzi mi o wasz uśmiech dany ludziom smutnym i strapionym, o wasz wysiłek zauważenia cudzego zmęczenia, bezradności, braku sił, słabości ludzi starych i okaleczonych, chociażby w czasie jazdy (środkami komunikacji zbiorowej) razem z innymi. Stoicie, dzieci, w kolejkach - nie narzekajcie, nie dokładajcie innym ciężaru, uśmiechajcie się, bądźcie uprzejmi, pomagajcie słabszym od siebie, mniej zdolnym, mniej inteligentnym, mniej „sprytnym". Pomóżcie słabszym kolegom w szkole lub na uczelni, jeżeli idziecie na rodzinny spacer, pomyślcie też o dzieciach sąsiadów (także idąc do przedszkola itp.). Nie szukajcie towarzystwa wyłącznie młodych, zdrowych, szczęśliwych, tych, którym się dobrze powodzi. Jeżeli sami jesteście takimi, dziękujcie Bogu, a wdzięczność wyraźcie we włączeniu w wasze życie tych innych, których tak łatwo przychodzi wam uważać za gorszych od siebie. Bóg daje wam każdego dnia nieskończone możliwości sprawdzenia, czy naprawdę jesteście chrześcijanami. Proszę was, wykorzystujcie je. Nie traktujcie teraźniejszości jako czasu zagrożenia, poszukiwania zabezpieczenia dla siebie, a przede wszystkim gromadzenia dóbr, bo prawdziwie jest to czas waszego egzaminu z istnienia w was czynnej miłości bliźniego lub jej braku. Dzieci, nie ma zawodu, nie ma wieku ani stanu zdrowia, który mógłby was ograniczać lub uniemożliwić wam bycie dobrymi - wedle waszego położenia. Tak bardzo chciałabym ujrzeć w was rosnące zrozumienie, a z nim wyrozumiałość, tolerancję, współczucie względem innych waszych bliźnich utrudzonych, umęczonych, obciążonych ponad swe siły. A wy widzicie tylko swoje utrudzenie, ciężary i niepokoje. Pomyślcie, że inni mają jeszcze cięższe od was życie, jeszcze więcej obowiązków, więcej biedy, smutku, a jeśli chodzi o ludzi starych - tak mało czasu przed sobą. Tak bardzo pragnę widzieć wśród was pragnienie niesienia pomocy, budzącą się opiekuńczość względem wszystkich słabszych od was, zdolność wybaczania waszym bliźnim ich ostrych słów i nerwowych reakcji. Wy, moje ukochane dzieci, dawajcie świadectwo, że można być innym, że chrześcijaństwo przenika waszą naturę i czyni ją coraz podobniejszą do Tego, który za was dał życie - do Jezusa, mojego Syna ." ..

Gość gość
Radiomaryjcy na kafeterii? Wszędzie musicie się z tą religią pakować?

Gość gość
Zamiast na radio to proponuje na moje konto a Rydzyk i tak cos dostanie od bezdomnego.

Gość gość
W tej niewielkiej pielgrzymkowej miejscowości https://www.youtube.com/watch?v=YQoTov7C9Ic dokonuje się wiele uzdrowień . Objawienie Maryi w 1910 r. - Marianna Andryszczyk Obecnie obok miejsca objawienia znajduje się Sanktuarium Matki Bożej Królowej Polski w Osuchowej . Maryja: " ... Wszyscy, którzy na to miejsce przyjdą i będą polecać się mojej opiece, nie zginą . Wy, którzy na to miejsce przychodzicie, znajdziecie łaskę u mojego Syna. Przychodźcie tu licznie. Wielkich łask Bożych doznawać będzie każdy, ktokolwiek tu przybędzie z wiarą i miłością, i pozdrowi Mnie modlitwą różańcową . • Miejsce to od wieków jest wybrane na chwałę moją i Syna mojego. • Z miłości ku wam, dzieci moje, dam wam źródło wody , a ktokolwiek z wiarą napije się jej lub dotknie - otrzyma zaraz uzdrowienie i wszelkie choroby znikną bez śladu ".