Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela szczera odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Mam dość Polkowskiego Namysłowa całej Opolszczyzny a czasem nawet i polski chce się wyprowadzić jak najdalej nie mogę już od wielu lat patrzeć na polkowskie na tych ludzi rzygam już tym chce się jak najdalej i najszybciej wyprowadzić ja już tak rzygam tym polkowskiem i nie wyobrażam sobie w przyszłości tu znowu zamieszkać ja przez to płacze po nocach serce mi wali wierce się na łóżku nie mogę się wyspać ani uspokoić co mam zrobić by się wyprowadzić najlepiej za granice najlepiej by było za ocean do kanady

Gość gość
Jak ja tych wszystkich ludzi z Polkowskiego widzę to rzygam już tym nie mogę tu być ta wiocha przyprawia mnie o depresje codziennie wiele razy ryczę nie wytrzymuje już :-o

Gość gość
Ja nie chce tu żyć mam dość

Gość gość
Co gościu od homocwela myślałeś że ja chce tam mieszkać to się myliłeś choćby było tam nie wiem jak dobrze jak bogato gdyby nawet pendolino autostradę wybudowali czy złote pałace w polkowskiem czy lotnisko sto kin czy teatrów to nawet to mnie nie zatrzyma nawet gdybym miał sto miliardów dolarów dostał to mnie to nie zatrzyma i tak wyjadę

Gość gość
Nawet teraz ryczę na dowód że nie chce tu być i mieszkać mogę ci nagrać filmik ja nawet teraz ryczę

Gość gość
Na filmiku będziesz widzieć jak ryczę jak nie mogę się uspokoić jak marze o tym by opuścić Polskę bo mam dość