Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znęcanie się nad zwierzetami okrutne, a rozczlonkowanie cialka dziecka jest ok

Polecane posty

Gość gość

Taka wasza moralność zwolenniczki aborcji, córki Diabła a nie Miłosiernego Boga.

Gość gość
Chodzi o to ze znęcanie nad zwierzetami nie jest ok Ale rozczlonkowanie ciała nienarodzonego dziecka ok. Temat cały mi się nie wpisał a o to chodziło.

Gość gość
A usunięcie zarodka to nie to samo co "rozczlonkowanie ciałka"w dodatku chyba nie powiesz mi że rodzić wskutek gwałtu jest ok? Wyobraź sobie że jesteś zakonnicą na misji i cię zg****ili. Rodzić jest ok?

Gość gość123454
A zabić jest ok??

A gdyby Twoja dziewczyna/żona miała zagrożenie własnego życia przez ciąże też byś tak mówił czy wolałbyś ją ratować?

Gość gość
Ania_1993 dziś no k***a następna idiotka :o Najpierw trzeba przeczytać projekt a potem zabierać głos w sprawie: "Nie popełnia przestępstwa określonego w § 1 i § 2, lekarz, jeżeli śmierć dziecka poczętego jest następstwem działań leczniczych, koniecznych dla uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa dla życia matki dziecka poczętego"

Gość gość
gość123454 dziś Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie jełopie,notabene głupim pytaniem. "Zabić zarodek"?

Gość gość
nie zarodek a człowieka

Gość gość
Usuwa się dzieci które mają już bijace serca mimo że są zwane zarodkami.

Gość gość
Ja jestem za tym, żeby najpierw zapytać dziecko/płód czy wyraża zgodę na to, żeby je zabić/usunąć.

Gość gość
Zobaczcie rozwój człowieka na youtube i z czystym sumieniem powiedzcie ze to nie człowiek nawet taki bardzo malutki. Bardzo szybko wygląda jak miniatura człowieka.

Gość gość
Zresztą nawet kotu nie wyrwalabym płodu a co dopiero chciec wyrywania cialek maleńkich dzieci

18:46 Nie sprowokujesz mnie wyzwiskami. Ja uważam że aborcja w niektórych przypadkach to zło konieczne bo czasem trzeba zadbać o tych co już żyją... Ja na przykład nie chciałabym z przymusu wychować dziecka z gwałtu, lub poważnie chorego dla którego życie to tylko męczarnia zarówno dla rodziców jak i dla niego.