Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zszokowana

Jestem zszokowana

Polecane posty

Gość Jestem zszokowana

Dlaczego?dzisiaj rano wchodząc do łazienki nie wiedziałam ze moj starszy brat brał prysznic po nocnej zmianie światło sie świeciło ale myślałam ze moj brat nie zgasił jak zwykle zaspana weszłam i to co ujrzałam mnie od razu otrzezwiło on ma gigantycznego penisa !!!nigdy takiego nie widziałam nawet nie przypuszczalam ze można takiego mieć skrzywiło mi to psychikę aż stanęłam wmurowana z otworzonymi ustami i dopiero gdy krzyknął zebym wyszła się ocknełam jestem w szoku i cały czas mam przed oczami tego PENISA niewiele mu do kolana brakowalo z 10 cm może mniej wyglądał jak trąba słonia już wiem dlaczego nigdy nie przeprowadził dziewczyny do domu kak to coś zobaczyly to uciekaly z wrzaskiem już nigdy nie spojrze na niego normalnie bo zawsze będę mieć widok tego czegoś miedzy nogami

Gość gość
A skąd jesteście bo ja całe zycie mażę o takim

Gość Jestem zszokowana
Nie mogę napisać bo brat by mnie zabił a po za tym to po co taki penis gdzie on sie zmieści

Gość gość
ale to nie jest jego wina tak go obdarowała matka natura niektóre kobitki lubią jak facet jest hojnie obdarowany jak by był malutki to też by cię zszokowało

Gość gość
Nie jestem dziewicą ale nie wiem czy nie ma dwa razy dłuższego od mojego chłopaka jak mu powiem to sie załamie