Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona91

Straszna wpadka w pracy. Pomocy

Polecane posty

Gość zrozpaczona91

Pracuję w banku. Ze dwie godz. temu jak obsługiwałam klienta (mężczyzmę), wstałam do kserokopiatki tyłem do niego, zaraz jak usiadłam to on popatrzył na mnie z dziwnym uśmieszklem, ja też uśmiechnęłam się i zbagatelizowałam to. Teraz poszłam na przerwę, najpierw siku do ubikacji i patrzę a tu całe majtki we krwi, na jasnych spodniavh plama na 10cm, a ja nawet wkładki nie mam. Okres zaczął się o 3 dni za wcześmie. Nic nie poczułam nawet siedząc na krześle. Czyli już że dwie godz. temu ten facet już musiał coś widzieć. Mam przerwę jeszcze do 14.55 siedzę w wc i próbuję to zetrzeć, ale kiepsko to wygląda. Pomocy dziewczyny co zrobić?! ps. na zmianie ze mną sami faceci, nie ma innych dziewczyn :(

Gość gość
Nie masz jakiegoś sweterka ,szalika który mogła byś przewiązać na biodrach ?Albo dzwon do chłopaka ,kogoś z rodziny niech ci przywiozą coś na zmianę i wkładki lub tampony...A w przyszłości nos zawsze w torebce przynajmniej tampon " w razie czego" ,a w pracy zawsze zostaw jakiś sweterek ,który w razie takiej sytuacji możesz sobie zawiązać na biodrach... ja mam zwsze sweterek w samochodzie a tampon w torebce ..lWspolczuje ..l

Gość gość
Masz żakiet albo sweter? To sobie zawiąż na biodrach, albo poproś kogoś aby Ci do pracy przyniósł coś czystego.

Gość gość
Musisz chyba jakiegoś kolegę z pracy poprosić o pomoc moze oni maja jakiś sweter ,No imoze któryś poszedł by ci kupić jakieś wkładki.A jak nie to dzwon szukaj pomocy u rodziny,znajomych- każdy to zrozumie ,nawet obcy mężczyzna :-)

Gość zrozpaczona91
Bardzo to widać, bo jestem szczupła. Rodzice w pracy, dziadkowie nie przykadą, są innym mieście, chłopaka nie mam. Mam marynarkę bankową, nie przewiążę jej, spadnie i muszę mieć ją na sobie. Kurtka skórzana wisi na wieszaku w pokoiku, tam chodzą faceci. Właśnie kolega puka dlaczego tak długo siedzę w wc i czy w porządku. O matko!

Gość zrozpaczona91
mam rajstopy w torebce, ale myślicie, żeby..., sama nie wiem już

Gość gość
Działaj ...nie masz innego wyjścia.. Przewiązuje marynarkę i idź powiedz szefowi co sie stało - nie masz innego wyjścia ... Wstydliwa sytuacja ale nie masz innego wyjścia ,moze ktos cie zastąpi i da ci wolne .

Gość gość
Masz obok pracy jakiś sklep z ubraniami? Powiedz żeby Ci coś kupił :) Nie możesz się zwolnić, powiedzieć, że się czymś zatrułaś czy coś?

Gość gość
No cóż zostaje ci papier toaletowy ...i rozmowa ...

Gość zrozpaczona91
że też nie poczułam tego, chciało mi się tylko siku, myślałam że to to, zdjęłam majtki, załozyłam same rajstopy włożyłam sobie dużo papieru i chusteczki. Przewiązałam marynarkę. Chyba tak wyjdę i powiem koledze żeby mi pomógł. Nie wiem jakie inne wyjście..

Gość gość
Niestety nie masz innego wyjścia ...potrzebujesz kogoś kto ci pomoże ..

Gość gość
Nie martw się, też widziałem kiedyś coś takiego i w ogóle nie ma się czymś przejmować. Normalna osoba wie, że taki porządek rzeczy, natura, nie kobiety to wina, nic się nie stało, nie jest to aż tak uderzające wcale. Faceci wiedzą, że kobietom się to często zdarza. Kiedyś moja mama miała taki okres, że zakrwawiła w kościele całą ławkę.

Gość zrozpaczona91
Z łazienki przeszłam trzymając za soba marynarke. Usiadłam tak przy stanowisku na foliówce po kanapce, głęboko się wsunęłam żeby nie było widać. Na razie nie wstaję. marynarkę mam normalnie założoną bo tak muszę. O wolnym wolę nic nie mówić bo jestem ma razie na okres próbny, dopiero zaczynam. Wstydzę się kolegów prosić, może nic im nie powiem. Chyba że któtyś sam mnie zapyta?

Gość gość
hahahahahahahahahahah tak to jest jak debilki sobie dni i godzinę do okresu odliczają :D Po za tym, świeży okres zaczyna się od brązowych upławów, na drugi dzień dopiero leci jak z kranu, więc troll 0/10 :)

Gość zrozpaczona91
wczoraj nic nie miałam, serio! może stres tak zadziałał?

Gość gość
Gość 15:10 ja tam nie mam żadnych czarnych uplawow od razu okres .A u każdej kobiety jest inaczej wpływ maja tabletki ,spirale .Jak miałam spirale to lało sie dosłownie ze mnie od pierwszego dnia.A ty oczywiście mierzysz wszystkie kobiety swoją "miara"!

Gość zrozpaczona91
nawet brzuch mnie nie bolał, dopiero jakieś cztery godziny temu zaczął trochę, ale myślałam, że dlatego że chciałam coraz bardeziej siku

Gość gość
Zrozpaczona , nie tłumacz sie bo to nie ma sensu .Kazdej kobiecie moze sie coś takiego przytrafić - bardzo ci Wspolczuje ale w przyszłości musisz sie zabezpieczać i napewno wyciągniesz wnioski na przyszłość z tej sytuacji .Rajstopy nosisz juz w torebce także dorzuć tampony i sweterek ;-)

Gość zrozpaczona91
nie miałam na sobie tych rajstop, ale założyłam, bo zdjęłam całe brudne majtki i spodnie. W samych rajstopkach siedzę, przemknęłam zasłaniając się marynarką. a na oparciu powiesiłam sobie kurtę, żeby nie mi patrzyli koledzy. Nie będę wstawała, o ewentualne ksero poproszę kolegę.

Gość gość
Rajstopy nosisz w torebce ...napisalam ....wiem ze nie miałaś ich ubranych ,także teraz dorzuć domtorebki tampon i sweterek ..

Gość gość
Mi podpaska przeciekla w 3klaasie średniej na lekcji. Na szczęście w klasie same dziewczyny mialam. Pomogły mi zejść do szatni była zima długa kurta zaslonila tyłek :-) wspolczuje Ci ake nie czulas ze Cie brzuch bolal?

Gość zrozpaczona91
napisałam już, brzuch zaczął mnie trochę boleć dopiero ze trzy cztery godz. wcześniej, ale chciało mi się siku, tuz przed przerwą już bardzo chciało i łączyłam to z tym. Bank do 17.00 a dopiero 15.45, a ja już czuję że robi mi się wilgotno, teraz mam klientów to nie wstanę

Gość gość
Trzeba było przystąpić do czarnego protestu i nie przyjść dziś do pracy albo chociaż ubrać się na czarno to by nie było widać.

Gość rozpaczona91
dajcie spokój z tym głupim protestem. No akurat jak na złość jasne spodnie założyłam, w życiu się nie spodziewałam co mnie spotka. Teraz też jestem z samych rajstopach i nie mogę się podnieść, bo pełno ludzi ciągle a już powinnam zmienić chusteczki , najwyższy czas :/

Gość zrozpaczona91
Jakoś dałam radę, wyszłam ostatnia, założyłam oczywiście te brudne spodnie, miałam marynarkę i kurtę to może tak bardzo nie było widać po drodze.

Gość gość
Ale w topa....no ale to się zdarza a nic co ludzkie nie jest nam obce. Ja zawsze w takich sytuacjach mam ze sobą zapasowe spodnie w szafce i majtki. Miewam obfite miesiączki i to czasem tampon i podpaska nie dają rady. Byłam u lekarza i lekarz mowi że to moja uroda....ładna mi uroda... świniobicie co miesiąc . Ostatnio przetestowałam te tampony http://wzaufaniu.pl/pl/p/Hot-Lady-Sex-Tampons-box-of-8/7229 i musze przyznać, że super sie sprawdziły na moje co miesięczne problemy.