Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesienna depresja u facetów.

Polecane posty

Gość gość

Czy tanie stereotypy naprawdę mogą być prawda? Co roku to samo. Pamiętam że w tamtym roku zaczęłam na to zwracać uwagę bo mój facet zachowywał się jak baba która ma nieustannie okres albo pms, wtedy tak samo zachowywał się chłopak koleżanki, mąż sąsiadki i mój własny tata. W tym roku to samo :| chłopak z piątku na sobotę miał jakieś humorki, poszedł w nocy spać do rodziców, w dzień stwierdził że za bardzo mnie rani, wieczorem przepraszal i prosil żebym wróciła. Z kolei tata wczoraj zaczął czepiać się do mamy, do mnie i siostry. Po prostu wynalazł sobie problem, dziś we 3 zastanwialysmy się co mu odbiło. Czy każdy facet tak ma? Dodam że mój przyszły teśc też ostatnio miał jakieś humorki. Czy ktoras z was też to zauważyła dziewczyny? Macie jakieś sposoby jak sobie z tym radzić? Przemilczec? Bo narazie jest to tak że jednego dni np. Mój tato ma super humor, drugiego nagle już zły, potem znów dobry, potem znów nawet nie podchodz, to samo większość facetów z którymi mam styczność. Lepiej przemilczec, czy może jakieś inne macie sposoby na to? :D

Gość gość
Zrobiło się chłodno i kobiety zaczęły się ciepło ubierać, dlatego nie mogą się ślinić na widok dekoltów i spódniczek :D ot i powód depresji u samców

Gość gość
Haha może i coś w tym jest ;)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej