Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwiczyć mordy

Polacy mają smutne mordy

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie tak! Też to zauważyłem. Na tym swoim ryju mają wypisane nieszczęście.

Gość szukam Yeti
Uśmiechnięty polak to jak Yeti, nikt nie widział

Gość kod dna
nawet biedne dzieci w afryce są uśmiechnięte a polacy nigdy nie zadowoleni i ciągle narzekają, jakaś wada genetyczna chyba

Gość gość
ale dziwki są zadowolone.

Gość gość
słoneczka w gimnazjum nie było

Gość gość
Tak maja osrusy na emigracji. Jakby brytyjczykow dosiegly najazdy niemcow i ruskich i do tego komunizm to by mieli takie same mordy haha. Ten kto sie uczyl w PL jest wesoly , pelno rozrywek i znajomych. Nie to co w uk gdzie tylko puby i chlanie.

Gość gość
W Polsce też smutne ryje, nie píerdol. Jak się do kogoś niewinnie uśmiechasz to myślą że jesteś pojėb albo ich podrywasz, albo coś chcesz. Pojėbany naród.

Gość gość
Wole realnych Polakow w PL niz falszywych angoli co ci doope obrabiaja za plecami. Haha. Polak gora. Gnij w uk

Gość gość
Od wszechczasów polaczki-cebulaczki niezadowolone. W żadnym ustroju się nie sprawdzili. Za królów źle, za Piłsudzkiego źle, w komunie źle i w kapitaliźmie też źle. Naród świętoje/byli/wych rewolucjonistów. Boże jak się cieszę, że już tam nie mieszkam i nie muszę oglądać tych waszych odrażających mórd.

Gość gość
Polacy są fałszywi jak cholera. Zawsze gotowi żeby wbić nóż w plecy i te mordy obleśne, które widzę naokoło codziennie. Azjatyckie ryje z uchem zamiast nosa w środku ryja.

Gość gość
To zależy. Jak przebywam wśród normalnych osób to mam uśmiechnięta morde a jak ide ulica to nie bo chce od siebie odstraszyć niechcianych adoratorów. A i tak się przyczepiają wiec muszę wymyślić cos innego. A tak szczerze to RBF to nie tylko domena Polaków, to znane na całym świecie zjawisko.

Gość gość
Co to RBF? choroba umysłowa?

Gość wasze smutne ryje
w PL jak się uśmiechasz to myślą że jesteś na prochach, co za żałosny naród

Gość gość
To jest Resting b***h face. A co do tematu: co ci do tego jakie mordy maja inni? Uzalezniasz swoje szczescie od innych? Jeśli tak to wspolczuje, jeśli nie to nie ma w ogóle tematu.

Gość gość
Bo narzekają ze im za granicą lokalni nie pasują, bo sztuczni, no to lepiej z RBF chodzić???

Gość gość
Tak, mój ryj i będę z nim robić co chcę. Co mnie obchodzi że jakiejś obcej osobie której opinia mnie nie obchodzi nie podoba się moja twarz? Nos w swój sos ;)

Gość gość
Najgorsze kacqpy to uki. Gnijcie tam w tym waszym ukowskim smrodku. Widać lubicie jak wam śmierdzi śmiecie.