Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każdy mężczyzna tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Ja już nie wyrabiam 70 % rozmów jakie inicjuje mój facet do mnie to temat jego auta. Zbliża się zima i musi zrobić to kupić nowe opony na zimę, jakieś tam części zabezpieczyć przed zima, najlepiej coś tam podrasowac z mocą itp. Siedzi na kompie szuka tych części na necie, zamawia a ja siedze i sie nudze :-( Mówiłam mu nie raz , ze mnie to nie obchodzi bo ile razy można słuchać o tym samym. Wtedy on sie smieje i odpowiada ,ze jak to porobi to juz nie bedzie rozmow na ten temat. czy Wasi mężczyźni tez maja hopla na punkcie swoich aut?

Gość gość
ja tez tak mam, czuje sie całkowicie zepchniety z życia i ciagle tylko mysli wokół a to pokopac piłke, a to dokupic cos do modelu

Gość gość
Mój gadał w kółko o papierosach elektronicznych...

Gość gość
Ja jestem kobietą i ostatnio też tak miałam. Tzn jak twój facet. Samochód wymagał naprawy i zbliżał się przegląd oraz termin OC i AC więc też tylko to miałam w głowie.

Gość gość
a o czym ma niby z tobą rozmawiać? przecież jedyne co wy macie do powiedzenia: to moda, kosmetyki, seriale, "gwiazdy" z pudelka i "co z nami dalej będzie" żaden z tych tematów dla faceta nie niesie w sobie NIC interesującego

Gość gość
Ciebie to nie interesuje a chcesz by wszedzie cie wozil. Trzeba bylo wziac sobie kogos bez prawka.