Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jula29

Dom opieki alzheimer lub ośrodek alzheimer

Polecane posty

Witam bardzo serdecznie, poszukuję domu opieki dla osób chorych na alzheimera lub ośrodka alzheimer. Bardzo proszęo dane kontaktowe oraz opinie najlepiej z życia wzięte. Od pewnego czasu szukam zaufanego domu opieki ale niestety do tej pory nie znalazłam. Dziękuję za pomoc

Gość gość
Każdy kto ma w rodzinie osobę chorą na alzheimera powinien zobaczyć ten film. Kiedy otrzymaliśmy diagnozę alzheimer, to był dla naszej całej rodziny wielki szok. Długo nie mogłam zaakceptować, że bardzo bliska mi osoba choruje i co to w ogóle oznacza. Teraz już wiem. https://www.youtube.com/watch?v=Jgmd3MCwDYM

Gość Janina100
Chyba to dla każdego zawsze jest szok i trudno pogodzić się z diagnozą. Film bardzo pouczający, a możesz napisać coś więcej na temat pokazu całego filmu? Wiesz coś? Bo mało jest informacji pod filmem.

Gość gość
To prawda, nie napisali zbyt dużo informacji. Zadzwoniłam do Józefiny i w sumie dobrze się okazało, bo trzeba się zarejestrować 506 388 055. Koniecznie zadzwoń dzisiaj, bo pokaz juz jutro.

Gość Janina100
Wszystkiego się już dowiedziałam o pokazie i zapisałam się na niego. Przy okazji wspomnieli mi coś o warsztatach, które są częścią projektu "Zrozumieć Alzheimera". Może warto się zapisać.

Gość celina41
Moim zdaniem najlepiej sprawdzić ofertę domu seniora na: http://domseniora24.pl . Mają tam mnóstwo ciekawych propozycji godnych uwagi nad opieką osób starszych. Mają tam opiekę 24 godziny przez 7 dni, a więc tak naprawdę osoby z taką chorobą będą cały czas pod stałą opieką.

Gość saaa

a pod Warszawą jakiś dom opieki znacie?