Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan232

Europa jest jak sodoma i gomora.

Polecane posty

Gość Jan232

Wszędzie promowane są zboczeństwa ,w niektórych społeczeństwach zachodu doszło do ich społecznej powszechnej akceptacji,co jest smutne.Zalegalizowano rozwody,antykoncepcje,eutanazje,homo,aborcje. Tak się kończy idea świeckiego państwa ,odchodzimy od Boga i od naszej wiary na rzecz dewiacji i materializmu. Dzisiaj zdałem sobie z tego sprawe jak moja kuzynka powiedziała,że nie ma zamiaru chodzić do kościoła,a tzw geje i lesbijki są dla niej normalnymi osobami...dla mnie to chore co ona myśli i natchneło mnie to .Europa to taka sodoma i gomora ,niedługo nas wszystkich Bóg za to wszystko pokara ,kontynent się cały załamie ,Bóg już dłużej nie może patrzyć na te wynaturzenia i pustych ludzi.

Gość Michał121212
Muzulmanie zrobia porzadek i ja im chetnie pomoge.

Gość gość
Ale chłopie,nikt ci nie zakazuje wierzyć w swoje poglądy ,jak chcesz chodzić do kościoła to sobie chodz. Chodzi o to,że twoje zdanie jest bez sensu, państwo jakie ty chciałbyś mieć zabierze wolność innym, a tobie nie da wolności. Nie lepiej, jak każdy jest wolny, wierzy w co chce, państwo nie ma prawa się wtrącać w poglądy obywateli.

Gość gość
Ja jestem gejem i co z tego? Taki się już urodziłem. Jesteś okropnym człowiekiem, że oceniasz mnie jako dewianta i zboczeńca tylko z tego powodu, a nawet mnie nie znasz. To jest właśnie smutne, a nie jakaś sodoma i gomora :/

Gość gość
W ogóle katole wyłączcie neta, bo klechy mówią, że internet to wynalazek szatana :D :D :D :D

20:55 c***a sie urodziles pedalem. Jak bys sie znal na psychologi, to bys wiedzial, ze to przez brak ojca w rodzinie, przez co archety animy zostal u ciebie homosiu przewartosciowany. Matka wychowala cie na dziewczynke w meskim ciele, a nie sie qrwa pedalem urodziles. Pedalem sie stales.

Gość Jan232
Kiedyś wiara była czymś oczywistym, każdy wierzył w Boga i chodził do kościoła i to było normalne.A dzisiaj normalnym zaczyna się robić to, że ktoś otwarcie pluje na kościół i akceptuje tfu gejów. Sodoma i gomora , pamiętajcie co się stało z tymi dwoma miastami głównie przez grzech homoseksualizmu, Bóg je zniszczył i tak samo zniszczy Europę także módlcie się póki macie jeszcze gdzie.

Gość gość
muslimy z tobę poyebie michałkowaty zrobią porządek jako pierwszym śmieciu

Gość gość
Ty człowieku jesteś jakiś p******y. Ojca miałem normalnie, miałem całą rodzinę.Matka mnie wychowała na dziewczynkę?G****O PRAWDA , zachowuje się jak facet i czuje się w 100% facetem , po prostu już od dzieciństwa zauważyłem, że seksualnie bardziej pociągają mnie mężczyźni i już tak zostało. Myślisz, że pisze o byciu gejem bo mi się nudzi?? Co za durny człowiek, nawet nie wiesz ile bym dał, by stać się normalny i mieć kiedyś dziewczynę, rodzinę, ale po prostu nie mogę. A przez takich jak ty jest jeszcze gorzej, bo muszę się ukrywać.

Gość gość
Michał p********z o gejach ,a sam latasz co niedziele do faceta w sukience zwanego klechom :D :D :D :D