Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karma333

Czy moge poprosić Panią ginekolog aby powiedziała mamie co innego?

Polecane posty

Gość karma333

A wiec mam staroswiecka mame i to bardzo ostatnimi czays kompletnie mi nie ufa i stwierdzila ze pojdziemy razem do ginekologa, ja juz bylam sama raz pod jej niewiedze i czy moglabym pojsc do niej i ja poprosic aby powiedziala mojej mamie,ze jestem dziewicą i w ogole ze 1 raz sie u niej rejestruje? Albo może zapłacić jej troszke więcej za to wczesniej? mama nie jest osoba dociekliwa tylko, chce uslyszec to ze jestem dziewica jak myslicie czy ginekolog by sie na to zgodzila?

Gość gość
zalezy kto placi za wizyte.jak dasz wlasne kieszonowe to moze nawet powiedziec mamie ze jestes facetem jesli zaplacisz

Gość gość
Za ta 'wlasciwa' wizyte bedzie placic mama, ja chce przyjsc wczesniej zeby ja o to poprosic i zamiast np 120 dac 200 zl ;)

Gość gość
Dziewictwo nie jest sprawą medyczną, a społeczną, więc lekarka nie powinna mieć oporów. Powinna to zrobić dla swojego dobra, bo jak jesteś nieletnia, a cię bez wiedzy opiekunów kiedyś przyjęła to rodzice spokojnie mogą ją pozwać (jak miałaś poniżej 16 lat to jest to już poważne nadużycie). Dlatego niech lepiej udaje, że jesteś pierwszy raz u niej.

Gość gość
a ty autorko jakas glupia jestes zeby matka szla z toba do ginekologa zeby potwierdzic twoje dziewictwo , napewno na to bym sie nie zgodzila

Gość gość
Powiedz matce ze już się na całego bzykasz.Matka też kiedyś zaczęła i dalej się ruchoa.