Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiem wam kawał .

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi żaba do lekarza i mówi tak : < Panie doktorze coś mnie je/bie w stawie. A lekarz na to : < To pewnie rak :D

Gość gość
Jest pewien człowiek, który nazywa się Buba. Wszyscy go znają i on też wszystkich zna. Pewnego razu założył się z szefem ze wszystkich zna i mu to udowodni. Buba: Podaj jakąś osobę i ci udowodnię, że ją znam Szef: No dobrze. Jestem pewien, że nie znasz Arnolda Schwarzeneggera. Szef z Bubą idą na jego plan filmowy no i mówi do Arnolda. Buba: Siema stary! Kope lat. Arnold: Cześć Buba przyjacielu.Na to szef mówi.Szef: No OK. Arnolda mogłeś znać bo to aktor i polityk, ale na 100% nie znasz Georga Busha.Ida razem do Białego domu i podchodzą do prezydenta. Buba: Cześć kolego jak tam żyjesz? George: Dobrze, a co u ciebie? Szef: Dobrze mogłeś znać Georga bo jest prezydentem , ale na pewno nie znasz papieża. Lecą do Watykanu stoją na placu św. Piotra. Buba: Ty tu poczekaj a ja pomacham ci z tamtego balkonu z papieżem.Jak już Buba pomachał szefowi z szedł na dół szefa zabierała karetka pogotowia. Buba podchodzi do szefa i mówi. Buba: Szefie co się stało? Szef: Jeszcze zniosłem to, że pomachałeś z papieżem z tamtego balkonu, ale nie wytrzymałem gdy podszedł do mnie jakiś mały Wietnamczyk i spytał się kto stoi obok Buby.

Gość gość
Żaba i Buba wymiata :-)

Gość gość
23:30 Hahaa koniec mnie rozj***l, fajne ;)

Gość gość
Kto to jest Buba?

Gość gość
Buba to postać fikcyjna matole

Gość gość
To nie bedzie smieszne jak zaba umrze na raka bo ją boli.

Gość gość
Czemu fikcyjna?a jakiej płci ?i co robi obok papierza?

Gość gość
gość dziś Kto to jest Buba? x Buba to jest pracownik, który na wszystkim się zna i wszystkich zna ;) x usłyszałam ten kawał ostatnio na pewnym kursie chrześcijańskim więc go tu podałam dalej ;) x pozdrawiam :)

Gość gość
Żabe nie je/bie tylko co najwyzej boli a "mały "to kuzyn żaby .

Gość gość
Biskup obok Papierza?po co tam pojechał po słub?Aga nie jest go warta.Te oswiadczyny to jakaś kpina.Buba robi błąd !poważny błąd.

Gość gość
Papieża! I przestancie atakować żabę bo to nie jest śmieszne.

Gość gość
To ja opowiem lepszy. Przychodzi żaba na pocztę i mowi Ej listonosz zrob cos z tymi szefami i z tą z Bajki Bubiną bo mi praca brzydnie od tego ich suszenia mnie i nie zostawiania na mnie suchej nitki.Zaba musi być tam gdzie woda a woda tam gdzie czysto!i cicho !bez wyzwisk i ponizania. Listonos sie zamyslił i odpowiada Ok.jeszcze dzis wyslę ich wszystkich poleconym do Korei ,mezozoiku i na biegun północny.!

Gość gość
Ps.nie zapomnij wysłać raka .!

Gość gość
Nie zapomnę!.odp.Dzielny i wyrozumiały listonosz. Dziękuję za przywrocenie życia odp.żaba.

Gość gość
to jeszcze zabierz obie Jolandy .

Gość gośćżabka
Papież i Kaplicówka była wcześniej.Najpierw była studnia trzech braci.Czemu psujecie temat?