Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalagosc

ten kto ma gadugadu

Polecane posty

Gość tralalalagosc

jesli ktos ma niech odpowie, co to znaczy jesli dostalam zdj od kogos i po jakism czasie w nie wchodze a wyskakuje mi ze plik usunieto? a wiadomosci do tej osoby do chodza wczesniej byla w stanie zobaczyc zdj na pelnym ekranie. pisalam z super facetem, sam byl zadowolony sam napisal i sam zachowywal sie jakby spotkal milosc od 1 wejrzenia(moze nie bylam jedyna) ale mieszkamy blisko siebie,a dzis nie napisal nic. to zdj chcialam zobaczyc juz nie moglam bo wlasnie to wyskakiwalo,,eh szkoda ,

Gość tralalalagosc
to była miłość od pierwszego włożenia. jak wyjął to się niestety odkochał

Gość gość
Następnym razem zapisuj fotki.

Gość tralalalagosc
jakiego wlozenia...? mysl w ogole co piszesz i sie nie podszywaj, chodzi mi o ten opis co to znaczy, przeciez wyslanym zdj nie mozna usunac

Gość tralalalagosc
wysłałam mu dla żartu moje zdjęcie z przedszkola

Gość gość
nie chodzi o zapisywanie czy nie,probuje sie dowiedziec co to moze znaczyc, czy mozna to celowo zrobic

Gość tralalalagosc
jeju..nie mozna normalnie napisac bo odrazu ktos sobie jaja stroi eh

Gość tralalalagosc
z przedszkola, bo jestem przedszkolanką

Gość tralalalagosc
jesli mozna celowo to jak to sie robi? to znaczy,ze on celowo to zrobil i juz nie napisze ;(((((

Gość tralalalagosc
nie podszywaj się! jestem sprzątaczką i w sexi fartuchu z mopem w ręku mu to zdjęcie wysłałam

Gość gość
Może je sama kiedyś przypadkowo usunęłaś.

Gość gość
To, że usunął fotkę, nie znaczy, że nie napisze.

Gość tralalalagosc
..widze ,ze nie dowiem sie niczego sensownego za bardzo tutaj..ale dzieki za odpowiedz>>>gosc

Gość tralalalagosc
bardzo możliwe... jestem zielona z komputerów. kiedyś sobie przypadkiem BIOSa usunałem

Gość tralalalagosc
chodzi mi o tych ktorzy sie podszywaja,ale dzieki za Twoje odpowiedzi, nie wiem jak mozna skasowac fotke,bo naciskac na nia nawet takiej opcji nie ma,no ale to prawda zawsze wyobrazam sobie najgrosze,mial powody dla usuniecia..to pewnie sie nie odezwie

Gość gość
Jeżeli upłynęło 90 dni odkąd on przysłał ci to zdjęcie to ono samoistnie wygasło jeśli nie zapisałaś go na kompie.

Gość tralalalgosc
uplynelo 24 godziny

Gość tralalalagosc
a jak go miałam zapisać na kompie?już fryzurę z komputera chciałam zrobić i otworzyłam ten komputer i nic żadnej fryzury nie da się w kompie zrobić

Gość gość
No to nie ma takiej fizycznej możliwości. Chyba że on cię zablokował.

Gość tralalalagosc
alez gdyby mnie zablokowal to wysylajac wiadomosc nie doszla by i pewnie wyskoczyloby cos ze nie mozna,a wiadomosc doszla jak zawsze...kurcze juz sama nie wiem,jest mi strasznie szkoda.zaczekam pare dni,chociaz juz jestem pewna ze to raczej koniec i nie odpisze

Gość gość
Ale on nie mógł tego zdjęcia usunąć, rozumiesz? Nie ma takiej możliwości żeby usunąć coś co już się wysłało do kogoś. Napisz do niego i przestań marudzić, bo nie ma powodu.

Gość tralalalagosc
wiem,ze nie mogl,dlatego dziwnie sie jakim cudem wyskakuje mi ze plik usunieto.

Gość tralalalagosc
zaczeliśmy więcej o sobie pisać. i ja ufając mu napisałam zgodnie z prawdą , że mam nadwagę i łuszczycę. oraz wstręt do seksu szczególnie oralnego., i wtedy nagle znikło to zdjęcie. pewnie on zablokował mnie.,zrezygnował ze znajomości... no cóż

Gość gość
Odezwij się do niego pierwsza. Napisz mu coś miłego. A podszywy żałosne jak cholera.

Gość tralalalagosc
koniec tematu,zero podszywan,pewnie jestes facetem bo wydales sie w jedenj odpowiedzi piszac po mesku.pa

Gość tralalalagosc
dzieki,napisalam mu dzis,zobaczymy czy jutro odpisze.dobranoc

Gość tralalalagosc
jak nie odpisze to się zemszczę. oskarże go o gwałt.

Gość tralalalagosc
To się stało po tym jak ja mu wysłałam swoje zdjęcie, ale takie bardziej odważne z parówką w tupie. Zapomniałam, że nie myłam dopska od zeszłego czwartku i nawet nie zauważyłam jakie mi wiszą barambole na tych włosach, które rosną koło samego oka. Do tego majtki miałam opuszczone do kolan i widać na nich drachę, bo się najadłam tych pieczących skrzydełek z KFC. A wiadomo, że po nich to smuga sama się z tupy sączy i jeszcze do tego piecze. Więc jak mnie oko piekło, to przez majtki się czochrałam i tak się zrobiła ta draska. Nie przyjżałam się dobrze zdjęciu i poszło. Teraz on milczy a ja nie wiem co mam robić. Już myślałam, że go złapię na tupe tak jak to zrobiła moja mamusia z panem Tadkiem, tym który wymieniał nam pływak w wc, bo woda słabo leciała i nie miała siły zabrać mojego klocka, który pływał zawsze na wierzchu. Kafeterio ratuj!!! A podszywaczom w ramach protestu mogę moimi majtkami gęby pozatykać. Tymi ze zdjęcia oczywiście. Chociaż tak naprawdę to wszystkie są takie naznaczone.