Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Pis upadly rzad Polska upadly kraj

Polecane posty

Nic sie nie zmienilo po tusku, nadal zlodzieje okraduja ten polski burdel, napychaja se kieszenie a wprowadzaja coraz wiecej zakazow zeby bardziej j3bac obywateli, J3BAC WSZYSTKICH 🖐️

Gość gość
spoko, jeszcze tylko 3 lata i będzie po krzyku:)

Nie wydaje mi sie, wydaje mi sie ze pis wygra druga kadencje albo za odpowiednia propaganda albo oszukiwaniem wynikow i potem rozpetaja wojne, z polski robi sie drugi kraj komunistyczny, najlepiej by bylo jakby wszyscy wyjechali do innych kraju a caly rzad niech zostanie sam ze soba skvrwysyny.

Gość Ehhehehhehe
Minimalna wzrosła, leki dla 75+, 500+ na dziecko od następnego roku minimalna 2k+ , mieszkania dla młodych co zaowocuje spadkiem cen za wynajem. Coś jednak zrobili i to w rok ?? :-) Jak zrobią żeby firmy VAT płaciły tak jak ludzie to pieniędzy będzie nawet na 1500+ :-D a obiecali się że za to się wezmą. Służbe zdrowia też mają poprawiać. Oczywiście stare knury chcą wrócić do żłoba ale brak im argumentów. Po wyborach PO cisza o obietnicach a jak PIS wygrał to co tydzień sprawdzają co już wykonali :-) Szara masa chłonie głupotę jak gąbka. I teraz na koniec już nie politycznie bo nie ma znaczenia kto siedzi na tronie. Jak się jest ogarniętym to się jest szczęśliwym i żyje mu się dobrze bez względu czy pisiory czy też popowscy będą u władzy. Polityka nie jest nikomu do szczęścia potrzebna byle by nie przesadzała. Jak się nie liczy na social i że Państwo musi mi "zapewnić" tylko się działa ma marzenia i się je realizuje to nic więcej nie trzeba sukces przychodzi sam pokrzepiony ciężką pracą. A ci co mówią że w Polsce czy gdzieś tam się nie da się są po prostu słabi i nieogarnięci bo liczą że ktoś da im gotowe rozwiązanie a nic tak nie działa trzeba samemu dążyć nie licząc na niczyją pomoc.

Taa juz podobno sie dostaje mandat za sluchanie muzyki z mp3 podczas jazdy na rowerze i ty mi mowisz ze tam jest normalny kraj w ktorym za wszystko idzie sie na komende.

A ostatnio slyszalem ze ci na 500+ to siedza calymi dniami uchlani na polskich morzach, ja do polski nigdy nie przyjade zyc czy mieszkac dopoki nie bedzie tam normalnego rzadu. Nie chce tam wracac za zadne skarby.

Gość gość
nasze wnuki będą te "dobra" spłacać jak nasi rodzice gierkowskie