Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćRaptor

Moja teściowa jest jak knur

Polecane posty

Gość gośćRaptor

Gruba świnia o ograniczonym intelekcie. Myśli tylko o żarciu i niczym innym. Naturalnie, nigdy w życiu nie pracowała (nie dziwię się, co ona mogłaby robić). I tak całe życie na garnuszku u męża. Najgorsze jest to, że takie wadliwe wzorce wyniosła z domu jej córka a moja żona. Na szczęście moja cierpliwość się wyczerpała i do końca tygodnia lewe ręce muszą opuścić mój dom. Panowie nie dajmy się robić w bambuko.

Gość gość
sam jesteś jak knur zarodowy

Gość gość
To po co brales sobie na leb babe kore eidentnie nie schanbila sie nigdy praca i jej nigdy nie podejmi. Glupi w tym wszystkim jestes Ty drogi autorze.

Gość gośćRaptor
nie ma głupich szmata musi oddać wszystko co do grosza co w nią zainwestowałem plus odsetki, oczywiście nie będzie miała z czego więc jej tatuś doświadczy wkrótce "windykacji w praktyce" a on akurat ma z czego oddać, fakt że potem trafi pod most ale lepiej pod most niż na cmentarz:)

Gość gość
gość wczoraj żona autora nie zhańbiła się pracą a ty MATOLE!!! nie zhańbiłaś się by się nauczyć ortografii pustaku a zwracasz uwagę innym ___zhańbić ____ zapamiętaj ośle!!!!