Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łatwo jest znaleść kobiete

Polecane posty

Gość gość

do związku małżeńskiego. Wygladajacą normalnie, bez jakiejs tragicznej przeszłości seksualnej w stylu przyjaciele do seksu, seks przygodny, z jakimis wartościami moralnymi, mającą coś ciekawego do poweidzenia troskliwą, w miare niezależną, mającą choć odrobine zdrowego rozsądku. Moje obserwacje mówią że jest to możliwe, ale nie za łatwe.

Gość gość
Predzej zarazisz sie hivem nie majac kontaktu z drugim czlowiekiem

Gość gość
dlaczego tyle opcji jest , żeby tu odpisać? to chore

Gość gość
Znaleźć- od znalezienia.

Gość gość
wczoraj - tak Autorze. Ja jestem dokładnie taka. Dlatego odpowiadam na Twoje pytanie: można znaleźć. Pozdrawiam.

Gość gość
Znaleść łatwo, tróudniej zgóubić :P

Gość gość
*łatfo miało być :O

Gość gość
dziś iile masz lat?

Gość gość
z jakimis wartościami moralnymi x Nie wierzę w istnienie takich kobiet. Mówią że są dobre, że można na nich polegać, ale wystarczy poddać je kilku próbom i przykra prawda wychodzi na jaw. Dlatego lepiej się nie żenić.

Gość gość
mam siedem lat , jak podręcznik

Gość gość
dziś -dziś -iile masz lat? xxx Mam tyle lat ile mam. KOBIETY NIE PYTA SIĘ O WIEK- nikt Ci tego nie wyłożył "chłopczyku"?! Pokaż najpierw, ze masz klasę a potem możemy rozmawiać, bo JAK NA RAZIE masz tylko OCZEKIWANIA. Pozdrawiam.

Gość gość
17.43-"Nie wierzę w istnienie takich kobiet. Mówią że są dobre, że można na nich polegać, ale wystarczy poddać je kilku próbom i przykra prawda wychodzi na jaw. Dlatego lepiej się nie żenić." XXX Jak nie chcesz to się nie żeń. Takie kobiety ISTNIEJĄ, tylko mężczyźni ich nie dostrzegają, bo są dla nich "zbyt porządne" i trzeba przy nich się natrudzić a na "pewne rzeczy" trochę poczekać a dzisiejsi faceci lecą na "łatwiznę" a potem jęczą, że nie ma takich kobiet jakich by oczekiwali. Pozdrawiam.

Jak patrzę to w Twoim przypadku ze "znalesieniem" będzie ciężko. Język polski się kłania...

Gość gość
Mam tyle lat ile mam. KOBIETY NIE PYTA SIĘ O WIEK- nikt Ci tego nie wyłożył "chłopczyku"?! Pokaż najpierw, ze masz klasę a potem możemy rozmawiać, bo JAK NA RAZIE masz tylko OCZEKIWANIA. Pozdrawiam. x moze ladne sa ale za to jaki tupet i argoancja Nie nadajace sie do zycia na dluzsza mete Weic takich nie ma

Gość gość
lepiej z madrym zgubic niz z glupim zalezc zgadzacie sie?

Gość gość
18.20 zgadzam się. A czy łatwo? Zależy, gdzie szukasz. Jeśli wśród patologii, to trudno:)

Gość gość
a gdzie latwo? Takie kobiety sa raczej rozwiazle i to bardzo bo mysla o sobie ze sa krolowymi swiata

Gość gość
18.10-"moze ladne sa ale za to jaki tupet i argoancja Nie nadajace sie do zycia na dluzsza mete Weic takich nie ma" XXX Nie tupet i arogancja tylko dojrzałość, klasa i dobre wychowanie. A poza tym naucz się pisać poprawnie i STARANNIE "chłopczyku", zanim zaczniesz mieć wysokie wymagania co do kobiet. Pozdrawiam.

Gość gość
dziś wooow nie wierze co czytam :(

Gość gość
Żeby z mądrym zgubić trzeba go najpierw znaleźć i sprawić, by zgubić chciał. A to nie takie proste.

Gość gość
dziś x tu Ałtor, To nie ja pisałem czy ile masz lat. Ale w sumie chciałbym wiedzieć. Ja mam 28 lat i od razu muwie żę nie chce Tutaj nikogo poznać. Tylko tak pytam z ciekawośći czy takie kobiety istnieją. x Ja jestem mądry, wykształcony, kólturalny, komunikatywny, nie mam żadnych uzależnieć w tym sekualnych i dlatego bardzo jestem ostrożny z kobietami bo wiem że są zepsute i puste

Gość gość
Ja taka jestem autorze. 24 latka po studiach, niedawno rozpoczęłam swoją pierwszą pracę, zgodną z wykształceniem i w renomowanej firmie, jeśli chodzi o mój dosyć specyficzny zawód. Jestem ambitna, zawsze dobrze się uczyłam. Wygląd też ok, może nie jakaś piękność, ale na pewno nie straszę :P Zasady moralne mam, a jakże, wciąż dziewica, choć okazji do seksu trochę było :) Jednak z moich obserwacji wynika, że faceci wcale nie chcą porządnych kobiet, bo ostatnio jeden facet mnie rzucił, gdy mu powiedziałam, że dla mnie seks po miesiącu znajomości (w tym 3 randkach) to trochę za szybko.

Gość gość
dziś wlasnie ze chca tylko widzisz ci ludzie musza na siebie trafic