Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łatwo jest znaleść kobiete

Polecane posty

Gość gość
Wykształcony jesteś autorze? Chyba pod trzepakiem, bo dla mnie jesteś po prostu analfabetą :( Więc szukaj w takim środowisku, gdzie analfabetyzm nie przeszkadza :D

Gość gość
dziś a czemu nie chcesz seksu?

Gość gość
to dobrze że jesteś dziewicą faceci chcą tylko udawać związki a potem porzucają takie kobiety i mówią że to nie to

Gość gość
19:37 To nie jest tak, że nie chcę seksu. Wręcz przeciwnie. Ostatnio, z tamtym chłopakiem chciałam, nawet bardzo. Podobał mi się, czułam TO COŚ. On również wydawał się być zainteresowany. Jednak wolałam się upewnić, że on też myśli o mnie poważnie, a nie tylko w kontekście łóżka. Miałam zamiar poczekać jeszcze kilka tygodni i z radością skonsumować związek. No cóż, nie zdążyłam :/

Gość gość
W ogóle wydaje mi się, że jestem temperamentną kobietą. Często myślę o seksie, mam erotyczne sny, fantazje. Mój wiek i brak seksualnego spełnienia z facetem daje mi się bardzo we znaki. Tylko ja oprócz pożądania chcę również czuć miłość, oddanie, bezpieczeństwo, pewność, że on na następny dzień zadzwoni, a nie zapadnie się pod ziemię. Czy to tak wiele?? :/

Gość gość
O kurka! Jeśli istniejesz naprawdę to prawdziwy "skarbeczek" z ciebie.

Gość gość
20:23 Istnieję :) Chociaż czasami mam wrażenie, że nie. Przynajmniej dla facetów.

Gość gość
Bez paniki masz 24 lata jakbyś miała 34 , to mogłabyś się martwić na serio swoją "niewidzialnością". A tak to luz. Za jakiś czas na pewno spotkasz kogoś kto doceni to że nie sypiasz z kim popadnie i komu też zależy na zbudowaniu więzi między dwojgiem ludzi.

Gość gość
wczoraj no właśnie nie oto mi hodziło. Normalna to ty nie jesteś jak hcesz isć z kimś do łużka po 2 miesiacach znajomości. Ciagle jestescie obcymi ludzmi. Jednak moje wygamagania są inne co do kobiet. Taki czyn uznaje za patologiczny. Czyli normalnych kobiet już nie ma

Gość gość
dziś - nie neguj Autorze wszystkich i wszystkiego dookoła. Napisz w jakim jesteś wieku. Jeśli wiekowo się "zgramy"( nie będzie zbyt dużej różnicy ) możemy się poznać i przekonasz się, że takie kobiety jakich szukasz istnieją. Pozdrawiam.

Gość gość
gość wczoraj i , to nie autor wątku. To inny gość. Ten(autor) ma trochę zryty beret (wpis z )skoro twierdzi że seks po 2 miesiącach to patologia.Nigdzie go nie zapraszaj, trąci dziwakiem na kilometr. Wielki moralizator się znalazł. Każdy sam wybiera ten moment, nic mu do tego, a ten tu bredzi o patologiach. Z tego co piszesz 24-latko daleko ci do patologii. Twoje wpisy są bardzo fajne, dojrzałe. Pozdrawiam, gość od "skarbeczka".

Gość gość
wczoraj -"Bez paniki masz 24 lata jakbyś miała 34 , to mogłabyś się martwić na serio swoją "niewidzialnością". A tak, to luz". XXX Widzę, ze same dzieciaki tu piszą. Przypominam, że nawet wiek 34- lata to nie koniec życia. Istnieją jeszcze naprawdę fajne kobiety 40, 50 a nawet 60- letnie i mają się dobrze! Czego o facetach nie da się powiedzieć, bo po 35- tym roku życia mają piwne brzuchy, łysinę i widoczne braki w uzębieniu.

Gość gość
Za to Polki po 35 roku "wymiatają". Włos na krótko tzw "chochoł" jak ja to mówię, celulit na d***e, fałdy na brzuchu, wiecznie portki na d***e.Kwintesencja kobiecości normalnie. Ale nie o tym jest ten wątek. Tak że luz.

Gość gość
dziś seks po 2 miesiacach to jest wiecej NIZPATOLOGIA. Obie strony nie wiedza o sobi nic niz kompletnie !!! Ale nie mam zamiaru moralizować, ponieważ cały świat wierzy w kłamstwo, a kiedy mówie im prade myślą że to ja kłamie. Mam 28 lata, mój język i gramatyka są tragiczne bo od lat nie mieszka,m w Polsce.

Gość gość
12 45 Co ty pleciesz idioto!!! W WY nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina, Kazda kobieta to wampir seksu, kobiety myślą 24/dobe o seksie

Gość gość
13.09-"wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina, Kazda kobieta to wampir seksu, kobiety myślą 24/dobe o seksie" xxx Jeśli chodzi O MĘŻCZYZN, to ich więź z kobietą następuje wtedy, gdy są w niej zakochani i dopiero wtedy powinno dojść między nimi do intymnego zbliżenia. Jeśli facet nie darzy kobiety uczuciem a prześpi się z nią i porzuci ja natychmiast!- bo faceci oddzielają uczucia od seksu i potrafią przespać się z kobietą, której wcale nie kochają. P.S. do 13.09- Mózgu a nie muzgu- drogi Panie i jeszcze jedno: kobieta nie położy się do łóżka z facetem, do którego niczego nie czuje- ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE ( wyjątkiem jest, gdy robi to "zawodowo" biorąc za tę "usługę" pieniądze ). I nie demonizuj!!! Nie takie z nas kobiet "wampiry seksu", jak Ci się wydaje. To Wy- mężczyźni postrzegacie nas kobiety "instrumentalnie", stąd takie bzdurne stwierdzenia jak o tych wampirach. To tyle, co chciałam powiedzieć.

Gość gość
znaleść łatwo trudniej znaleŹć

Gość gość
Juz nie robcie z siebie takie swiete i skonczcie z tym oddzielaniem seksu od uczuc od mezczyzn bo kobiety robia identycznie i to znacznie wiecej niz my

Gość gość
Tu wspomniana 24-latka. Według mnie seks po 3-4 miesiącach normalnego związku, kiedy ludzie widują się niemal codziennie i czują się ze sobą dobrze to żadna patologia. Dla jednych to szybko, dla innych najwyższa pora, ale żeby od razu patologia? Patologia to seks w klubowej toalecie albo w samochodzie z poznanym godzinę wcześniej facetem. Należy też wziąć pod uwagę wiek zainteresowanych. Co innego jak ma się lat 18, a inaczej jak 30. Jeśli ktoś uważa mnie, 24-letnią dziewice za puszczalską to jak ja mogę to skomentować... Również pozdrawiam gościu od "skarbeczka" :)

Gość gość
tez myślę że to patologia, ale widze jak bardzo różnią się pokolenia i pokolenie to nie już co 20 lat to co 2-3 lata inna świadomość.

Gość gość
Ale co jest patologią, bo nie rozumiem? Dziewczyna 24 lata-bez doświadczeń w seksie, pisze o swoich odczuciach na ten temat a Wy jej sugerujecie patologie? Patologia, bo taka stara i dziewica czy patologia, bo w tym wieku ma czelność mieć potrzeby seksualne? Autor to chyba jakiś popapraniec i jeszcze ktoś mu tutaj wtóruje. Chyba że sam sobie odpisuje, to bym się nie zdziwił.

Gość gość
Autor ma schizy i jest dziwakiem. 24-latka jest normalna. Koniec dyskusji.