Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczełąm oszczedzać przy dziecku i powiem wam że mam wiele sposobów

Polecane posty

Gość gość

Mase kasy szło na płyny do mycia. Nauczylam się rozcienczac domestos i takim rozcienczonym myje naczynia, przecieram blaty a nawet meble, łóżeczko córki bo jak sie czasami jej uleje to jest brudne. Naprawde swietne efekty. Macie podobne sposoby na oszczedzanie?

Gość gość
Nie nie mam bo musze kupowac pampersy mam blizniaki i na inne pieluchy zle reaguja. Jeden ma azs wiec babilon pepti do tego specjalne kosmetyki. Ech...

Gość gość
Jeśli to prawda, to jesteś p******a, nie ze względu na oszczędność,ale myślę że to jednak prowo i nie ma takich bezmozgowcow

Gość gość
Domestosem myje gary i przeciera dziecku łóżeczko :o Wiesz co mój ojciec zawsze się śmieje, że moja matka go podtruwa arszenikiem całe życie żeby go wykończyć (taki czarny humor :D oczywiście wszyscy wiemy, że on żartuje). O ile wiem na 100%, że moja matka ojca otruć nie zamierzała nigdy o tyle tutaj się zastanawiam czy nie chcesz domowników pozabijać!!!

Gość gość
Juz pomijając trucie, ale czy meble nie niszczą się od tego?

Gość gość
13:51 Pomijając trucie :o czy się meble niszczą :o k***a jak ja lubię takie materialne pipy jak Ty :o dramat... :o Ktoś będzie miał wypadek a Ty powiesz "pomijając stan pasażerów, auto bardzo zniszczone" :o Brzydzę się takimi ludźmi jak Ty...

Gość gość
Zęby sobie umyj , płyn do higieny intymnej zrób , szampon . Jesteś walnięta !

Gość gość
to ta sama laska od prowa o codziennym szorowaniu łazienki ;P