Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które durexy najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Które gumki są najlepsze? Nie wiem jakie kupić, aby facet był zadowolony i żeby było czuć jak najlepiej :) macie jakieś ulubione?

Gość GumaD
Ja używam durex performa z lubrykantem przedłużającym stosunek. Fajne wytrzymałe a zarazem cienkie gumki które dają dużo przyjemności zarówno mnie jak i mojej partnerce. Tylko nie pomyl z Durex Performax Intense bo one mają wypustki moze dając partnerce więcej przyjemności ale faceta doprowadzają do wytrysku bardzo szybko.

Gość gość
Slim Fit są okej. Są cienkie, dobrze przylegają dzięki czemu ma się lepsze doznania.

Gość gość
GumaD - a te "durex performa" to jakie konkretnie mają opakowanie? Mój zawsze mówił, że jak będę kupować to żeby były jakieś ultra cienkie, ale w zasadzie te z lubrykantem przedłużającym stosunek mogłyby być dobre, bo często dość szybko kończy... Gość 16:27 - ok, dzięki :) jak możesz to też powiedz jakie mają opakowanie

Gość GumaD
http://durex24.pl/site/products/product/Durex_Performa_3-10023183,18,1,1/NOIDX/ tu masz dokładnie je :) Sa fajne dosyć cienkie i dają pełno przyjemności ;) A im dłuzej tym lepiej ;) Polecam ;) Przed użyciem zapoznajcie się z ulotką wszytko opisane jest. A co to samego użycia to po założeniu na końcu gumki znajduje się taki żel który trzeba wsmarować w członka co sprawi jes stonsunek bedzie trwał dłuzej ;)

Gość gość
GumaD dzięki wielkie ;) mam tylko nadzieję, że źle tego nie odbierze, że są przedłużające i nie będzie marudził ;) a zależało mi żeby kupić coś dobrego i sprawdzonego ;)

Gość GumaD
Nie obrazi się ;) jak coś będzie mówił to powiedz mu ze chyba lubisz jak dłużnej to robimy ;)

Gość gość
Może niech sam sobie gumki kupuje.

Gość gość
GumaD - mam nadzieję ;) lubię długo, ale z nim różnie bywa, dlatego to też może trochę wina gumek... albo były za cienkie albo nie wiem :) Gość 19:35 - najczęściej on kupuje, ale w końcu moja kolej

Gość gość
Może wystarczy już tych reklam?:O

Gość GumaD
Spróbujcie przekonajcie się i sama ocenisz dla mnie rewelka :D gość dziś co ty p********z to nie jest żadna reklama porostu mówie koleżance co ja stosuje i z czego najczęściej korzystam czasem jak akurat durex brak a potrzeba na szybko stosuje tez Unimile Max Love również z lubrykantem przedłużającym stosunek oraz Unimile Skyn Orginal te akrat dlatego ze są nie lateksowe i co nadal uwazasz ze to reklama ?

Gość GumaD
To lepiej nie korzystaj z internetu bo cały internet to jest jedna wielka reklama. Bez gumy ok ale niekiedy bez gumy nie pojedziesz :P

Gość gość
A kto nie woli bez gumy;)

Gość gość
Jakich reklam? Chcę kupić prezerwatywy z durexa, a nie np. z unimila czy innej firmy, bo mają dobrą opinię... Nie wiem z czym masz problem :/

Gość gość
GumaD dziękuję :) no zdecydowanie oboje wolelibyśmy bez gumek, ale nie biorę tabletek, a mamusią też nie chcę być, bo jestem na to jeszcze za młoda, więc zostają gumki, a wiadomo, że wolałabym bezpieczniej i żeby były sprawdzone :)

Gość GumaD
Nie ma za co koleżanko ;) Bawcie się dobrze i długo ;) Tak jak mówię przeczytajcie dokładnie instrukcje i dobrze dobierzcie rozmiar. Większość pęknięć gumki jest winą złego założenia lub złego dobrania rozmiaru zapytaj faceta jaki rozmiar nosi albo poproś go żeby zmierzył i sprawdź tabele rozmiarów na necie i jaki będzie do niego pasował :) Przyjemnej rozkoszy wam życzę ;) Daj znać jak wrażenia po pierwszym użyciu i jaką różnicę mieliście w długości stosunku ;)

Gość gość
Czy za gumki pasujace do chudego penisa?

Gość gość
Czyli dla mnie w najlepszym wypadku unimil skyn :(

Gość GumaD
Czemu ? Uczulenie na lateks ?

Gość gość
Rozmiar penisa niestety

Gość GumaD
Aha no Unimili ma w oferci cienkie gumki. Popytaj w aptece na pewnoe ci dadzą gumki pod twój rozmiar. Wiem ze to roche krempujące isc do apteki ale idz a dobierzesz sobie odpowiednie nie ma co ryzykowac kupując za duże i miec ryzyko ze podczas stosunku gumka ci się zsunie

Gość gość
A no właśnie,będę musiała go zapytać ile ma w obwodzie, bo znam tylko długość w cm :)

Gość gość
Osobiscie nie lubie zakladac gumki.