Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszłość mojego narzeczonego.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak do tego podejść mój narzeczony ma 29 lat i przede mną z tego co się orientuje 3 może 4 stałe związki a między czasie tylko jakiś przelotny seks wiem ze nawet jak nie był w związku to dłużej jak 4 miesiące nie wytrzymywał w celibacie. Cholernie się boje czy będzie mi wierny czy ta liczba dziewczyn nie jest zbyt duża? ?

Gość gość
Boje się, że on może mieć skłonności do jednorazowych numerkow :(

Gość gość
Jesteś chora z urojenia.Kiedy jak nie w tym wieku szukać i zmieniać a 29 lat ,4 związki ,przelotny seks............toż twój narzeczony to jakaś niezgóła , naprawdę mało aktywny

Gość gość
W łóżku nam jest cudownie mówi, że zaspokaja go na 300% wydaje mi się ze jesteśmy zgraną parą. Ostatnie lata on był zajęty praca nie imprezowal a mimo to co jakiś czas coś kręcił boje się tego

Gość gość
Poradźcie jak mam do tego podejść? ? Ja miałam tylko jednego przed nim i nigdy z nikim nie uprawiałam "przyjacielskiego seksu" :(

Gość faceci to proste istoty
jak mu będziesz często opróżniać jaja to nie pójdzie w teren, nigdy nie mów mu NIE jak chce zaroohać, prosta piłka

Gość gość
Czekam na jakieś sensowne rady...

Gość mimi321
Sensowną radą jest ,przestań bredzić i robić problem z niczego.Nie ma recepty na udany związek i nie ma sposobu na to aby facet nie zdradzał. U jednych jest tak,że jak szalał za młodu to dalej będzie szalał a u drugich ,że jak szalał za młodu to się wyszalał i potem jest wierny jak pies. Jak będziesz mu suszyć tym głowę to na pewno cię zostawi,bo to nudne. Poza tym z tego co piszesz to niewiele szalał,raczej preferował stałe związki no , ale ty jesteś następną kandydatką do zakończenia związku,z taką idiotką nie da się żyć na dłuższą metę.

Gość gość
gość dziś zdecydowanie za dużo nie będzie wierny i nie wytrzyma przy jednej tylko prawiczek będzie wierny.

Gość gość
lepiej się bój o choroby weneryczne a nie o wierność chociaż i ona jest wątpliwa ;-)

Gość gość
0/10 kobiety chca rozwiazlych mezczyzn. Ale biedna ma puszczalskiego narzeczonego:( a kazda ci go zazdrosci a sama piszesz by sie pochwalic. Kobiety wlasnie nie chca porzadnych mezczyzn.

Gość gość
On mnie nie zostawi jestem jego pierwszą narzeczoną planujemy dziecko. On wcześniej nawet nie myślał o ślubie a dopiero jak mnie spotkał po pół roku już się oświadczył.

Gość gość
Narzeczony przegoniony, ani tu miłości ani dojrzałości. Spadaj dzieciaku, jak dorośniesz to się zaręcz.

Gość gość
15:37 czy to że martwię się o wierność mojego wybranka świadczy o moim braku dojrzałości a tym bardziej braku miłości do niego???

Gość gość
dziś On mnie nie zostawi jestem jego pierwszą narzeczoną planujemy dziecko. On wcześniej nawet nie myślał o ślubie a dopiero jak mnie spotkał po pół roku już się oświadczył. >>> Tępa i naiwna suka

Gość gość
A co żal dupę ściska? ?