Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A jakby tak inaczej

Czy mogę w taki sposób rzucić kg?

Polecane posty

Gość A jakby tak inaczej

Zwięźle, krótko i na temat. Odstawiłam chleb, bułki, drożdżówki itp... . Zastąpiłam to wszystko pieczywem chrupkim. Czyli jem to jak jadłam, tylko z sucharami. Z diety wyeliminowałam słodycze i chipsy i inne fast food'y. ( to dla mnie ogromne osiągnięcie) ;) myślicie, że mogę dzieki temu zrzucić jakieś kg?

Gość gość
I tak dalej będziesz wp*****lać jak świnia.

Gość A jakby tak inaczej
A skąd wiesz, że wp*****lam jak świnia? Otóż nie. Wyobraź sobie, że jestem wysoka, dosyć szczupła dziewczyna... Zależało mi na zrzucenie dosłownie kilku kg. A tutaj szukam rady i opinii, a nie pustych komentrzy. Bo to, co napisałeś / aś nijak ma się do mojego pytania!

Gość gość
Te suchary nie są dobrym pomysłem, to mocno przetworzone badziewie, które nic nie daje a tylko nakręca apetyt. chrupkie pieczywo też jest kaloryczne, ale to puste kalorie Spróbuj jeść razowe, żytnie, pełnoziarniste pieczywo.

Gość gość
Dokładnie olej te Suchary i inne wąsy,kup sobie prawdziwy żytnia chleb lub chociaż pumpernikiel.Poza tym gratki,trudno rzucić słodycze i fasty.

Gość gośćgość54
I weź pod uwagę wodę. Często nieodpowiednie ph wody jest przyczyną braku spadku kg. Powinno wypijać się ok. 2l wody z pH ok. 7 np. veroni hydration. Ale i tak duży sukces odłożyć słodycze nie jest łatwo :D

Najwazniejsze są pierwsze kroki. Ważne żebyś stopniowo wprowadzała inne produkty. Pamiętaj żeby spojrzeć ile takie sucharki mają kalorii bo okaże się, że może mają troche mniej kalorii to zjesz ich dużo więcej :/ Jak kiedyś taki błąd popełniłam A i jeszcze jedno, żeby unikać podróbek pseudo odchudzających produktów. Czytajcie kochane etykiety

Gość boranka
To i tak duży krok. Czasem cięzko jest wyeliminować pieczywo. Ja tak zrobiłam, oprócz pieczywa wyeliminowałam makarony np. Słodycze też. Chipsów nigdy nie lubiłam. Dorzuciłam do swojej diety tabsy iqgreen na bazie zielonej kawy i waga ładnie spada. wszystko zależy od podejscia i wytrwałości. Czasem na efekty trzeba poczekać ale na pewno przyjdą.