Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co przeszkadza komuchom jab艂onka?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

ros艂a sobie w k膮cie pechowo w sasiedztwie urz臋du miasta. zrywa艂em tam czasem jab艂ka ju偶 wi臋cej nie zerwe bo j膮 艣cieli w dodatku zaraz po tym jak pospada艂y wsystkie jab艂ka. bezsens kooorfa.ja rozumiem, ze to gni艂o ale po pieerwsze mo偶na j膮 by艂o 艣ci膮膰 zanim zacze艂y rosn膮膰 jab艂ka a nie jak ju偶 wszystkie spad艂y i zacze艂y tam lata膰 muchy a po drugie jakby ci od zamiaania i przycinania swa razy do roku oberwali jab艂ka z ttej jab艂onki to by piertolony burmistrz nie musia艂 wydawa膰 na sadzenie drzewek ko艂o lidla ko艂o parkingu pod budoe kt贸ego wycieli p贸艂 jepanego parku. co za kooorfa jepane komunistyczne oszo艂omstwo piertolone. normalnie pi臋ciu je藕d藕c贸 apokalipsy utrzymywanych z podatk贸w. i co niby mam tera jab艂ka kupowa膰 w lidlu? taki c***j kooorfa oddawa膰 jab艂onke bo was kooorfy wytne jak wy j膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
moze komus przeszkadzala w biznesie? ludzie zamias po drzwi antyw艂amaniowe i komplety po艣cielopwe przychodzili bezczelnie zrywa膰 sobie za darmo jab艂ka. tk nie mo偶e kooorfa by膰!!!!!! do czego to kooorfa podobne jest 偶eby w wolnorynkowym kapitalistycznym raju co艣 by艂o za darmo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak nie mozna tego sprywatyzowac(zmonopolizowac odsprzedajac kolesiom za 10 czesc wartosci) to trza w peeesdu wyciac zeby kolesie w po pgrowskich sadach mieli zbyt. no nie mozna kooorfa tych biedak贸w od prac interwencyjnych wys艂膮膰 do czego艣 pozytecznego precie偶. trzeba im kooorfa da膰 g艂upiego robote bo na g艂upiego robote pinindze zpodatk贸w p艂yn膮 szerokim strumieniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co sie bedie burmistrz jak膮s jab艂onk膮 przejmowa艂 jak kooorfa w magazynach market贸w zalegaj膮 unijne jab艂ka dowo偶one auostradami na kt贸rych budowe sie jepani marketerzy nie sk艂adali z hiszpani? no po c***j to zebrac irozda膰 porebuj膮cym jak m贸偶na zrobi膰 przetarg na ich do偶ywianie kooorfa? ja piertole padaka mnie zara jepnie kooorfa jak tych zjep贸w nie wykope z urz臋du

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ide jutro powiedziec burmistrzowwi, 偶e jest piertolonym debilem i ma tydzie艅 na dymisje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a r azem z nim ca艂a ta jepana zgraja czeronych zydk贸w. a jak nie to ich kooorfa wypiertole w kosmos t膮 supernowoczesn膮 wina, kt贸r膮 niepe艂nosprawni mog膮 dojecha膰 na pierwsze pi臋tro zeby ca艂owa膰 ich po dooopie ale ju偶 na parer do lekarza ni膮 nie dojad膮....ja piertole koooorfa!!!!!!!!! nic tylko wzi膮膰 m艂otek i napiertala膰 te papiaki po 艂bach bo inaczej sie cz艂owiek przzewr贸ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na dwa pi臋tra jepneli winde z przystankami na p贸艂pi臋trach:O budynek przypomina troche g艂贸wn膮 siedzibe kc pzpr wi臋c z p贸艂pi臋tra mo偶na sobie jeszcze podziwiaj膮c marmury zrobi膰 d艂ug膮 odpr臋偶aj膮c膮 wycieczk臋 na pi臋tro. nie wiem na c***j te winde zamontowali bo dla kogo艣 na w贸zku dwa pi臋tra po schodach czy p贸艂 pira po schodzach to jeden c***j akurat. domy艣lam sie 偶e urz臋dnicy z pierwszego pi臋tra je偶d偶膮 na drugie po艂pi臋tro 偶eby se zej艣c z niego do pracy. mo偶e winda je藕dzi te偶 na strych. nie sprawdza艂em kooorfa bo jak mam czeka膰 zanim ruszy wychamuje sie i otwworzy zamknie rozp臋dzi na odcinku 3 metr贸w ychamuje i superdelikatnie otworzy to ju偶 zd膮偶e piena艣cie razy obr贸ci膰 w te i nazada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za rok bedzie tam urz臋dowa艂 m贸j cz艂owiek. biuro b臋dzie mia艂 w okienku koooorfa ko艂o rejesteracji w przychodni a jak sie nie wyrobi ze wszystkim sam to go c***ja wy艣le za ural

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i c***j mnie obchodzi pod kogo podega przychodnia i z czyich sk艂膮dek i po co zbudowano to kooorfa bezu偶yteczne ustrojstwo. skoro burmistrz nie radzi sobie z lokalnymi oddzia艂ami reszty z艂odziejstwa to ym bardziej nie zas艂uguje na piertoln膮 winde. wykooorfaia膰 c****je

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a do wiosny jab艂onka ma by膰 na swoim miejscu bo inaczej was tam kooorfy wkope w ziemie 偶eby ka偶dy m贸g艂 sie wam odla膰 na te puste 艂by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kooorfa jestem cierpliwy. rozumiem, 偶e mo偶na a nawet trzeba pope艂nia膰 b艂臋dy 偶eby sie czegos nauczy膰. trzeba by膰 r贸wnie偶 mi艂osiernym ale jak kooorfa widze, 偶e na kogo艣 mi艂osierdzie ma negatywny wp艂yw wychowawczy to kooorfa moja cierpliwo艣膰 sie ko艅czy. ile razy wy jepane c****je b臋dziecie bezzkarnie cwaniaczyli zanim sie wkooorfie? to wam koorfa powiem ile. raz. i radze sie ob艂owi膰 i wypiertala膰 ttam gdzie was nie znajde a b臋d臋 was szuka艂 jak piraci okazji do mordu gwa艂tu i grabie偶y. nie mo偶na z wami jak z lud藕mi to sie was kooorfy potraktuje jak w艣ciek艂e psy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przejmuje w艂adze w tym mie艣cie a wy macie pozwolenie na ostatni szabruneko ile nikomu nie stanie sie przy tym wi臋ksza krzywda. to jedyny uk艂ad na jaki p贸jde. p贸藕niej nie b臋dzie negocjacji. zaczniecie wymiera膰 razem z towarzyszami i ch rodzinami jak dinozaury w nie doko艅ca jasnych okoliczno艣ciach. nazwiijmy to ewolucj膮.

Udost臋pnij ten post