Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z przyjemnością przyćmię "Pannę Młodą" :D

Polecane posty

Gość gość

Zostaliśmy zaproszeni na wesele nielubianej przeze mnie pary, teścia i jego partnerki. "Panna Młoda", 45 lat, wygląda jak co druga typiara lub gorzej, słaba, niezgrabna figurka, zaokrąglona, ale cycki ma małe. Będzie wyglądała jak stary kocmołuch nawet w sukience i makijażu weselnym. Jej facet , 50 lat, łysy, opowiada ciągle o swojej byłej pięknej lasce, która go zostawiła. :P żeni się z tą, bo jak sam mówi, jest "miła" :D:D Chętnie włożę czerwoną kreację a może kremową? tak, żeby się nie dojebali, że byłam na biało :D co myślicie? Wesele na 200 osób, z przepychem, chcą się wieśniaki pokazać... Czy oni znają 200 osób ? Wątpię :P Większość osób, które tam będą mnie nie lubi :P "Państwo Młodzi" często gadali za moimi plecami , że nie jestem 100% Polką i mam spierdalać od jego syna :D:D mimo, że on bogaty nie jest , więc wiadomo, że na kasę nie lecę. :P

Gość rzeźna żniwiara
Niezła z was patola. W czym byś nie poszła to pasujesz do tego towarzystwa :D weź im się wpier/dol w pierwszy taniec, wtedy na pewno ją przyćmisz. Od/jeb break dance na szpilkach i w kiecce tuż koło nich albo zajdź teścia od tyłu i potańczcie w kanapce. Gwarantuję ci zrobisz furrorę, bo samą sukienką raczej nie zabłyśniesz. Myślisz, że przy 200 osobach ktokolwiek zauważy twoje"przyćmiewanie" panny młodej? Swoją droga ale masz ambicje w życiu... :D

Gość gość
zwykla czerwona kiecka? łę słabo przyjdz w sukni białej ala slubnej:D na pewno przycmisz panne mloda

Gość gość
Załóż suknie ślubna przefarbowana na czarno i potnij ja na sobie nożyczkami :D

Gość gość
Jakies kompleksy mamy?

Gość gość
Zatancz electro bedzie z***b i pokaz p**dusie swoja tam bynajmniej

Gość gość
Ale cię boli zycie, tylko ci współczuć.

Gość gość
Dawno takiej suki nie czytałam. Sucz z ciebie patologia i typowa tępa dzida, myślenie pospulstwa. Masz suko kompleks na kompleksie. To że cie ludzie nie lubią to dla ciebie dziwne? jesteś szmatą na co dzień to dostajesz to na co zasłużyłaś. wszystko do ciebie wróc***amiętaj o tym. poczuj się jak g****o choć jesteś od g****a 100 x gorsza. 🖐️

Gość gość
co to znaczy ze nie jestes na 100 % Polką?

Gość gość
w połowie jestem gorylicą po prostu. moja matka gwałciła goryle w zoo i wpadła. dlatego jestem tyko w połowie polką, w połowie gorylicą. czy to takie dziwne?

Gość gość
Chyba nam się dziewczyneczka trochę speszyla:P myśli chyba, że jest poziom wyżej niż wspomniane przyszłe małżeństwo i oczekiwała aprobaty, a tu rozczarowanie:D

Gość gość
haha, wiesz bo gorylicy to faktycznie mozna się wszystkiego spodziewac ale idz normalnie, i tak swoim futrem wszystkich przyćmisz:)