Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22gosc11

ticketbis oszusci

Polecane posty

Gość 22gosc11

Witam, czy mial moze ktos stycznosc z portalem ticektbis? Jakies opinie? Kupilam bilety na mecz z ich portalu, przyszly niestety na dane obcych mi osob. Wydaje mi sie ze jest to oszustwo. Moze wie ktos co moge teraz z tym zrobic? Czy odzyskam jakos swoje pieniadze?

Gość forys
mam to samo dwa bilety na jakieś dziwne dane z innym peselem, nie wiem czy uda mi się wejść na mecz z takim czymś, w dodatku przepłaconym. Ta firma to oszuści działający na granicy prawa (albo i poza nim). Sporo osób nadal nie dostała biletów na mecz Polska - Dania a jeżeli dostaną to też na inne dane, w każdym razie spore tłumy mogo zostać nie wpuszczone na stadion przez tych oszustów choć sam ticketbis zapewnie ze niezależnie od danych na stadion wejdziemy... szkoad słów na taką obsługe

Gość 22gość11
Hm, bardzo to jest dziwne.Uwazasz ze da sie cos z tym zrobic jesli te bilety okaza sie falszywe? Chyba na razie nie zostaje nic wiecej jak czekac do soboty i w stresie liczyc na to ze nie bedzie problemu. Tak czy siak tez juz nikomu nie polece tego portalu!

Gość aiengah
Witam, mam pytanie czy bilety na mecz z portalu ticektbis były ok? Kupiłam bilety na mecz Polska - Rumunia 10/06/2017 i zaczynam mieć obawy odnośnie tego portalu. Od tygodnia czekam na bilety i nic, po zadaniu pytania odpisali że będą na 4 dni przez meczem a nawet do 48h przed, czy tak jest zawsze? Nikt też nie pyta o dane do biletów, czy to znaczy że będą na obce osoby i czy można z nich bez problemu skorzystać? Będę wdzięczna za odpowiedź, mam jeszcze (chyba) parę dni na odstąpienie od kupna.

Gość gość
Ludzie jacy wy mało rozgarnięci, portale tego typu jak ticketbis, stubhub pośredniczą w sprzedaży a właściwie w odsprzedaży zakupionych już przez kogoś biletów i chyba oczywistym jest że będą tam inne dane niż wasze ( powinno bez problemu wejść się na imprezę pomimo innych danych, przecież jedna osoba w normalnej drodze kupna może zamówić kilka biletów na siebie i nie podaje wtedy danych osobowych na każdy bilet oddzielnie, tylko raz swoje) tak samo cena jest zazwyczaj inna i prawie zawsze wyższa bo sprzedający chce po prostu zarobić. Jeżeli chcecie mieć imienne bilety, to kupujcie na oficjalnych portalach jak kupbilet.pl albo ebilet.pl, tylko że tam na atrakcyjne wydarzenia niekiedy błyskawicznie się sprzedają i właśnie pozostaje szansa odkupić w tego typu miejscach jak ticketbis. Najpierw trzeba zadać sobie odrobinę trudu i poczytać, a nie od razu lament oszuści! Nie mam zamiaru bronić tych firm, ale ta wasza kompletna nieświadomość jest przerażająca.

Gość gość
Siaka55 mnie również oszukał na kwotę 500zl, jeśli odczytasz odezwij sie na maila: qwertyuiopa90@tlen.pl

Gość freectom
Jestem kolejna osoba która została oszukana przez tego kolesia. Najlepiej będzie złożyć pozew zbiorczy. Jeśli już coś dzialaliscie w tym temacie proszę o info na mail: freectom@interia.pl

Gość edward00683
nauczcie się kupować w sprzedaży od organizatora. A nie z portalów od tak zwanego czarnego rynku, czyli ticketbis, czy viagogo. Nie jest mi żal osób, które tracą kasę w taki sposób. Jeszcze macie czelność płakać, a prawda jest taka, że to przez Was istnieje czarny rynek i to Wy ponosicie winę. Bo napędzając chęć nielegalnego odkupienia biletów tworzycie czarny rynek. I jeszcze się do tego przyznajecie :D śmieszne. Jeszcze troche i kara Was spotka jak tak bedziecie nadal robić.

Gość kurza twarz007
zajmijcie sie OSZUSTAMI Z FIRMY STUB HUB !!! na internecie jest milion komentarzy jak ci oszusci oszukuja Polakow kupujesz bilet i przesylasz im pieniadze a dostajesz fige z makiem PROKURATOR POWINIEN ZAJAC SIE TYMI SKURCZYBYKAMI kurza twarz Walkarze ze Stub HUb "kupujesz bilet - zostajesz okradziony"

Gość aziza mahmudbekova
Prawda jest taka, ze firma STUB HUB to swiatowy scam i oszustwo na swiatowa skale. Padlem ofiara tej firmy dwukrotnie, strata lacznie na ponad 2.100 USD Wszystko jest idealnie do momentu wplaty pieniedzy za bilet, jesli tylko pojawiaja sie problemy zaczyna sie: a/ brak wychodzenia na kontakt bowiem firma sie ukrywa, nie ma podanego ani adresu ani numeru kontaktowego b/ na mail albo nie odpisuja wcale albo przesylaja lakoniczne tlumaczenia sciagajace z nich jakakolwiek odpowiedzialnosc Sprawdzalem opinie o nich w kilku roznych jezykach - fala skarg i zazalen z calego swiata. Ludzie zostali oszukani na skale masowa a firma tlumaczy sie, ze ona nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci STUB HUB - jednym slowem - to SKAM i OSZUSTWO Korzystajac z uslug tej firmy narazasz sie na kradziez pieniedzy