Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela1990

szybk POMOC FARMAKOLOGICZNA

Polecane posty

Witam, użyłam tabletki poronne . lekkie skurcze słabe krwawienie , a teraz 3 dzień takie ciemne plamienie w środku zalegające z brzydki zapach cząstki ,nie spływają same . co robić ? coś ktoś wie ? nie wiem co robić?

Gość gość
a co ty wzielas? bo tabletki poronne powinny byc w 2 fazach.

Gość gość
Jejku zdajesz sobie sprawe ze moze byc konieczne czyszczenie macicy ,bo jak nie to dostaniesz zakażenia I ozesz umrzec??

Gość gość
cos sie nie powiodlo. powinno byc mocne krwawienie. przede wszystkim zalatw sobie antybiotyk i od razu zacznij brac, a z reszta przypadlosci nich c***ani ginekolog doradzi. dziwne, ze te tabletki z pochwy tak wylwcialy...

Mnie tez to bardzo dziwi , nie wiem czy mam czekac na te krwawienie , kazała mi czekac ale ile . Nie moge czekac miesiac .

Antybiotyk tez mi dala biore , dzwoniac do niej powiedziala ze musimy czekac na krwawienie jak nie bd to musimy powtorzyc dawke , ale drugi raz napewno nie zaplace 1300 zl . I ze te tabletki kawalki wylecialy to normale .

Gość gość
to dobrze, ze masz antybiotyk, w takim razie nagle zakazenie ci nie grozi, czekaj zatem. ja mialam tabletki doustne, jedna na odczepienie zarodka, a druga po 2 dniach dawke na wywolanie krwawienia i od razu wszystko polecialo jak lawina. wazne, ze jestes pod okiem lekarza, to juz ona cie poprowadzi, myslalam, ze nie daj boze sama cos pokatnie musialas brac i ani kogo zapytac, ani nic.

Cały czas w stałym kontakcie jestem z Pania ginekolog , ale tak czy inacze martwie sie czemu nie ma tego krwawienia . Jutro bd 12 tydzien , pierwszy raz brałam te tabletki . Miałam dreszcze zimna,wymioty , delikatne plamienie , teraz krople ciemne .nie dawno kąpałam sie to juz nic nie bylo . Zastanawiam sie co z tym płodem .

Gość gość
jezeli mialas mdlosci itd. to znaczy, ze prawdopodobnie rozwoj zycia zarodka zostal przerwany. byc moze musisz ponowic dawke na wywolanie krwawienia.

Jutro jeszcze zadzwonie do Ginekolog ,bo nie pokoji mnie to ,co prawda bol brzucha jest ,piersi spadły. Ale krwawienia zero .

Juz mialam isc do szpitala dzisiaj ,ale balam sie ze kawalki tabletek mogły zostać . I domyślą sie .

Gość gość
Do myśli to się policja hihi kretynko przecież oni wszystko monitoruje i sprawdzają skąd była nadane wiadomość bo przecież nikt nie jest anonimowy i obydwie z Panią ginekolog będziecie mieć kłopoty. Bardzo dobrze bo za morderstwo powinni wsadzić Cię do ciupy. Najpierw morduje własne dziecko a potem pomocy abyś już nigdy nie miała dzieci. Najpierw wystawiasz dupskkoo a potem pomocy. Dla takich jak Ty powinny być ciężkie roboty do końca życia i kromka chleba na cały dzień. MORDERCZYNI

Bez komentarza .pilnoj swojej c**y i nie wpieprzaj sie ,jasne kretynk . Oh zadziwie cie zamierzam podwiazac sie bo nie zamierzam sie wiazac w dzieci .a tobie uj do tego ja z zagranicy moge sciagac leki jakie chce bo tam przynajmniej kazde sa dostepne .

A mi i mojej Ginekolog wiesz co moga naskoczyc . 3 aborcje za mna 4 nie dokonczona. Bd musiala to wroce na Słowacje na zabieg jak tabletki nie pomogły .

Gość gość
4 aborcje?? Czy ty się w ogóle nie zabezpieczasz?

Prezerwatywy jedynie , ale prezerwatywa nie stety peka . Antykoncepcji zadnej . Mialam kiedys szpiralke ale pekła i od tej pory nie biore .

Teraz bd 4 jezeli tabletki nie pomogą . A mysle ze nie pomogly ,bo krwawienia nie ma . Wiec Słowacja została na zabieg .

Gość gość
A ty jesteś jakaś pechowa czy jak? 4 razy wpadka przez prezerwatywy a do tego peknięta spirala? To musi być prowo!

Gość gość
Po prostu debilka szkoda słów na takie. Najpierw d******ppyy pewnie wszędzie i każdemu a potem morduje dzieci. Co za babsko zamiast się zabezpieczyć to woli mordować ile masz lat 12 ?

Ja przynajmniej przyznaje sie do swojich błędow . Jezeli nie masz nic do powiedzenia to żegnam . Prosze przeczytac temat czego dotyczy .

Gość gość
Dziewczyno Ty się zabezpiecz a nie będziesz musiała mordować dzieci w jakim Ty wieku jeszcze żyjesz w dzisiejszej sobie cywilizacji nie umiesz się zabezpieczyć

Gość gość
Po pierwsze to nie dzieci. A po drugie, jeśli taką wybrała drogę to nie wam się do jej macicy w.p.iep.rzać. Raczej chyba nie wy odczujecie skutki jej decyzji prawda?

"Zastanawiam sie co z tym płodem ." Ru blokuje receptory dla progesteronu, śluzówka macicy nie jest w stanie dłużej odżywiać rozwijającego się dziecka,które głoduje, obumiera i zostaje wydalone....tak więc jeśli Ci się udało to zagłodziłaś swoje czwarte dziecko...Widzę że masz problem z samoakceptacją,skoro walczysz z swoją płodnością i nie przyjmujesz tej wyjątkowej i unikalnej części swej kobiecości.

Gość gość
19,03 co ty p********z ?

Tylko czwarte dziecko ,wczesniej byly aborcje ,aborcje na Słowacji moge robic kiedy chce i jakie chce .i co ci do mojej macicy do mojego sumienia? Karolina nie wybielaj sie ze ty to taki aniołek oh jaka cudowna i z******ta . Zajmij sie swoja macica jasne

Gość gość
Ella tabletki zadzialaly ?

Nie mam krwawienia , cały czas w stałym kontakcie z Panią Ginekolog , powiedziala zebym poczekała do Niedzieli . Ale ide jednak jutro do szpitala . Bo nie wiem co tam sie dzieje nie pokoji mnie brak krwawienia . Kawalki ciemne poleciały ale od 3 dni zero plamienia . Jutro tez konczy sie antybiotyk .