Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie przekazać osobie to, że śmierdzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem z koleżanką z klasy, od której śmierdzi. Prawie trzy lata się z tym męcze i nie wiem jak mam jej to powiedzieć. Stojąc półtora metra od niej albo i więcej czuć strasznie intensywny smród. Z koleżanką rozmawiałam ostatnio w podstawówce bo miałam dość jej zachowania. Jej rodzina nie jest biedna ale uważana za dziwną. Nie wiem jak mam to jej przekazać, wolałabym dyskretnie bo nie mam tyle odwagi powiedzieć tego wprost . Może ktoś z was miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Gość gość
:O fuj... a po co masz jej to mówić? czym śmierdzi? może ma w domu koty które jej szczają na ciuchy?

Gość gość
tak nasraj w gacie i wachaj to pikeno kurde mam fetysz zapachu kupy ludzkiej tym bardziej atrakcyjnej. aj no atrykcyjna kupa slicznej dziewczyny pachnie a nie jakiegoś menela cuchnie jak gowno wiec tak uwielbiam zawsze jem na sniadanie kupke mojej zony i matki i jest cudownie, uwielbiamy się tym tez smarować i zlizywać aaaaa cudowoooooo

Gość gość
ja koledze powiedziałem żeby w********al bo j***e

podrzuc jej anonimowy list i napisz w nim to. tylko nie pisz "smierdzisz" bo uzna to jako jakiś swinski zart i oleje. napisz dlugi, wyjaśniający, powazny list i bedzie gut

Gość gość
Są osoby które po prostu nie lubią się myć i juz i śmierdzą. Powiedz jej stojąc kolo niej ze coś tu śmierdzi czy ona czuje czy coś w tym stylu albo włóż jej kartkę do torby z napisem: warto polubić mydło :) Od siebie się nie czuje wiec ta osoba nie wie ze śmierdzi.

Gość gość
gugugu nie myj sie i smierdzcie razem

Gość gość
Skoro nikomu innemu to nie przeszkadza to ... zacznij wąchać swoje gacie :P

Gość gość
Kolo jej krzesla w lawce zacznij rozrzucac martwe muchy.. Moze po tym sie kapnie ze smierdzi a jej smrod zabija :D

Gość gość
A skad wezmie martwe muchy? :D z domku?

Gość gość
polowanko na muszki hiihii takie które chodzily po pachnącym gowienku :D to moja najwieksza atrakcja zyciowa. później po upolowaniu maczam je w rzygach i gowienku i palaszuje z animuszem

Gość gość Gosia
ludzie najczęściej śmierdzą potem, niemytymi zębami i tyłkiem. Do tego smród nie pranych ubrań, a nie kocią kuwetą czy psem. Śmierdzą, bo się nie myją i nie piorą ubrań, zwłaszcza tych w ciemnych kolorach, fuj. Powiedz jej, dlaczego naraża klasę na przykre zapachy? U nas w klasie kolega śmierdział i w końcu chyba ktoś mu powiedział. Śmierdziel się obraził, ale się umył i odsmrodził. Spróbuj, może pomoże ☺

Gość gość
To racja. Tez znam osoby które chodzą stałe w ciemnych ubraniach i ich nie piora bo myślą że jak brudu nie widać to nie śmierdzi. Faceci śmierdzą skarpetami nie świeżymi i brudnymi zębami nie pranymi ubraniami a kobiety brudnymi ubraniami brudnymi zębami plastikowymi butami i spodniami z lateksu oraz okresem Najlepiej niech jej wychowawczyni powie żeby się myla.

Gość ORGANIC 24 LATA
Mycie jest niezdrowe - niszczy pH i naturalną florę bakteryjną oraz wysusza skórę!

Gość gość
prosta piłka: Hej Kasia, k***a śmierdzisz!!!!

Gość gość
Dobry pomysl z tym listem. Dluzszy, z wyjasnieniem i anonimowy. Powinno pomoc. To prawda, ze wielu ludzi nie pierze ubran i potem smierdza, nawet jesli sie myja (czasami). Poza tym wlasciciele psow nie czuja na sobie psiego zapachu. Niektore domy tez smierdza, a jako wlasciciele w ogole nie czujemy tego zapaszku.

Gość gość
zrób prowokację niech ktoś przy tobie wyleje na nią jakiś syf ,w całości zajścia znajdziesz wyjście ,co byś nie powiedziała dasz jej do myślenia a sama będziesz OK.pomyśl! Zasiejesz w niej każdą wątpliwość i w duchu powinna być ci wdzięczna.ORO.

Gość gość
BYŁ PR.W TV.CHŁOPAK NIE MYŁ SIĘ ILEŚ TYGODNI ŚMIERDZIAŁ TYLKO NA POCZĄTKU POTEM PRZESTAŁ.wniosek ona się myje niezbyt dokładnie! Albo powinna przestać się myć serio to fakt ja nie myję się tygodniami moja ma wrażliwy nos i jest cięta ja po prostu nie śmierdzę podmywam się często!