Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenaona

Zdziwiona i zawiedziona

Polecane posty

Gość magdalenaona

Cześć chciałabym się poradzić w sprawie: Wczoraj z moim facetem pisaliśmy smsy do 2 w nocy. W końcu stwierdziłam że idę spać napisałam dobranoc itd. a później patrze sms od niego a w nim tylko napisane: Gosia. Ja mam na imię Magda. Zapytałam go: Jaka Gosia? O co chodzi. O 2.00 w nocy pisał z jakąś laską...? Poradźcie co robić? Przesadzam z podejrzeniami? Ja rozumiem żeby to było w dzień ale to 2 w nocy była. Poradźcie coś prosze

Gość gość
Sama sobie juz odpowiedzialas. Gościu widać kręci na dwa fronty.Co tu jest do tlumaczenia, albo pisze z Tobą jakąś dziewczyna, udając chłopaka. Bądź czynna i nie daj się robić w ch//ja!

Gość gość
Czujna miało być!!! W morde jeża!

Gość magdalenaona
Nie no jest facetem jesteśmy razem od roku. Ale boje się że robi mnie w konia...i jestem w szoku bo nigdy bym się tego nie spodziewała po nim. Nie wiem czy się odezwać czy milczeć narazie?

Gość gość
Masz czarno na białym ze Cie oszukiwał i myślę ze to ON powinien się z tego wytłumaczyć, z drugiej strony co tu jest do tłumaczenia???

Gość gwoli wyjasnienia
Zapytalas go i co odpowiedzial? Moze napisz co ci odpowiedzial to cos poradzimy.

Gość magdalenaona
Od nocy nie odpowiedział nic. Telefon milczy. A ja w nocy napisałam : "Jaka Gosia? " "Myślałam że tylko ja jestem...a tu taka niespodzianka...nie miła". Nic nie odpowiedział. Masakra...

Gość gwoli wyjasnienia
Widac facet boi sie konfrontacji z toba. Czyli cos jest nie tak. Zadaje sobie pytanie w jakiej sytuacji pisze sie do kogos sms-a tylko z imieniem? Czy dostal moze jakiegos anonimowego sms-a i podejrzewal ze to jakas gosia i zapytal czy w jakiej sytuacji wysyla sie takiego sms-a?

Gość magdalenaona
o 2.00 w nocy? Moim zdaniem gdyby nie miał nic na sumieniu to by napisał pomyłka. Było tak: na dobranoc jeszcze wyznanie miłości i to dwa razy (przez niego) odpisałam to samo + dobranoc. I odłożyłam telefon. Ale coś mnie tknęło żeby wziąć telefon jeszcze raz. I patrze tam sms od niego: "Gosia." Aa jak zapytałam jaka Gosia itd. to odpisał wtedy moje imię Magda. I do teraz już zero odzewu. Nie wiem doradźcie coś. Co zrobić? Bo kurde sama nie wiem. Ale zła jestem. gdyby to była inna pora to pewnie bym to olała. Ale o 2 w nocy nie ma przypadków.

Gość gość
Autorko u mnie było w smsie Marta ( a ja nie mam tak na imie) zarzekal się ze się przejezyczyl, blagal przepraszał co tylko.. jakiś czas pozniej gdy po seksie lezymy i on do mnie powiedział Marta to już nie było dla mnie tłumaczenia... :( :( :( przypomniałaś mi o tym...

Gość magdalenaona
A co do wysyłania smsa z imieniem to ten typ tak akurat ma. Często też pisał w smsie tylko moje imię. Też na początku tego nie rozumiałam. Coś jakby zaczepka taka...

Gość gość
hehehe tak to jest jak pisze się dwoma laskami na raz, zawsze prędzej czy później dojdzie do pomyłki i sms trafi nie do tej co trzeba :P

Gość magdalenaona
Dokładnie tak to jest...i trafił do mnie... Powiedzcie tylko olać go czy odezwać się jeszcze do niego?

Gość gość
Ty go znasz lepiej i sama powinnaś wiedzieć czy dać sobie spokój, czy próbować to wyjaśnić. Samo imię Gosia jeszcze nic nie znaczy, może to tylko koleżanka, znajoma, a może i działa na dwa fronty co jak widać jest tylko komplikacją i nie warto ciągnąć dwóch srok za ogon.

Gość gwoli wyjasnienia
Jak dlugo jestescie juz razem?

Gość magdalenaona
Rok jestesmy razem. Ja mam 26 lat on 35.

Gość gość
To w końcu, autorko, wy jesteście razem czy on jest z Gosią a z tobą tylko pisze sms-y?

Gość gość
Olej podstarzałego gościa, bo szkoda twojego czasu... facet w tym wieku już powinien wiedzieć czego chce i powinien trzymać się jednej kobiety.

Gość gwoli wyjasnienia
Ja uwazam, ze po roku bycia razem to masz prawo oczekiwac wyjasnienia sytuacji. Co po tej rozmowie dalej zrobisz, to juz twoja sprawa, ale wyjasnienie ci sie nalezy. Gdyby to byl miesiac ale rok to juz do czegos zobowiazuje. Z drugiej strony to juz samo jego obecne zachowanie mowi za siebie. Nie jestes chyba jedyna, ktora sie interesuje. Jak znam facetow to zaraz zacznie ci sciemniac, ze sie pomylil, ze to, ze tamto...a ty polkniesz to jak mlody pelikan bo jestes w nim zakochana. Taki jest ogolny schemat wielu zwiazkow. Tyle, ze co to za pomylka? Bez jaj! Tym bardziej, ze jak sama napisalas, on lubi wysylac takie sms-y tylko z imieniem. Wiec chwilowo wysyla je jakiejs Gosi.