Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cz to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

hej kobietki :) przez ostatnie 3 lata bralam tabletki anty, ale w sierpniu czesto je zapominalam stwierdzilam, ze juz dosyc ich brania i skonczylam brac w polowie sierpnia. miesiaczke mialam 31 sierpnia.. ok 16 wrzesnia wspolzylam z M bez zabezp, ale tez bez finishu (wtedy wychodziloby jakos 1-2 dni przed owulacja) ;) wychodziloby zebym znow dostala miesiaczke 1 pazdziernika, ale jej do teraz brak. test robilam wczoraj wyszedl negatywny, ale bole mam jak na @, szyjka moim zdaniem wysoko i jest raczej miekkawa przy ujsciu, ale w okol twarda ( mamy juz synka a przy porodzie pekla mi szyjka i ja zszywali, wiec trudno mi okreslic jaka jest). no i dzisiaj mi nie dobrze po wypiciu kawy, odrzucilo mnie od papierosow, do tego mam bole w dole plecow i sutki mnie jedynie bola. sluz kremowy, mleczny. czasem gesty i rozciagliwy. moze ktoras odpowie :))) MILEGO DNIA :*:*

Gość gość
może być ale równie dobrze możesz mieć rozwalony cykl po tabletkach.

Gość gość
tak, to prawda... moge miec.. ale nie trace nadziei :))

Gość gość
Nie rozumiem chcesz 2 dziecko ale seksu do końca nie było? To jak w końcu?

Gość gość
jeśli chcecie mieć dziecko to współżujcie do końca w dni płodne. Ic wyznaczanie nie jest trudne, ale jeśli będziesz mieć problem z ich wyznaczeniem zawsze możesz sobie kupić tester na ślinę. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.

Gość gość
jeśli chcecie mieć dziecko to współżujcie do końca w dni płodne. Ic wyznaczanie nie jest trudne, ale jeśli będziesz mieć problem z ich wyznaczeniem zawsze możesz sobie kupić tester na ślinę. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.

Gość gość
Kup test clear blue digital i on da c***ewność a do tego pokaże który to tydzień.